Teodora pokušala samoubistvo: Šta će mi ovakav život

Autor: Avaz.ba
12.11.2017 19:38
A
A
A

"Dok je keva bila u zatvoru, dešavao mi se pakao. Stavila sam žilet na ruku, krv je počela da šiklja. Nisam ni osjetila, a cielu ruku sam otvorila", ispričala je Teodora Radoičić .

Teodora Radoičić otkrila je da je pokušala samoubistvo dok joj je majka bila u zatvoru. Učesnica "Parova" presjekla je vene kad je imala 15 godina nakon žestoke svađe s tetkom, koja joj je tada bila staratelj.

  - Dok je keva bila u zatvoru, dešavao mi se pakao u životu sa svih strana. Presudna je bila svađa u kući. Posvađala sam se sa babom i tetkom, samo što tuče nije bilo. Tačnije, tetka je mene udarila, ja sam samo spustila ruku i u tom momentu ti se desi eksplozija. Odem ja, skinula majicu, zaključala se u WC i plačem. I u jednom momentu dižem glavu i kako sam se pogledala u ogledalo, rekoh: „Sad ću da se ubijem.“ Uzimam žilet i stavljam ga na ruku. U jednom momentu prislonim ga jako, pogledam se u ogledalo i nekako same sebe mi bilo žao. Ne mogu da vam objasnim tu scenu. Krenem da brišem suze i po faci vidim da mi pršti krv. Nisam ni osjetila, ja sam sebi cijelu ruku otvorila. Isjekla sam sebi vene, u principu nisam htjela, ali ruka mi je „zinula“ i krv je krenula da šiklja na sve strane - pričala je Teodora. 

Da u posljednjem momentu nije došao njen tadašnji dečko, koji ju je odvezao u bolnicu, starleta ne bi preživjela.

  - Brzo sam se obukla, navukla rukav, faca mi krvava. Izlazim iz WC i rekoh sad ću da se pozdravim sa svima u kući. Dolazim do babe i kažem: „Možda se pozdravljamo posljednji put u životu“, ona ništa. Ja kod tetke u sobu, ona mi zatvori vrata ispred nosa. Izlazim napolje iz zgrade, otrčim do drugarice koja je radila u obližnjoj trafici, ona mi je pomogla da usporim krvarenje. Osjetila sam da sam se ohladila, pa sam izvadila cigaretu da zapalim, a moja drugarica je tražila pomoć. Tada je došao moj dečko Mihailo i odveo me u zemunsku bolnicu - ispričala je Radoičić, prenosi Kurir.