Ova "bomba" večeras ulazi u “Zadrugu” da raščisti račune s lažnim prijateljima: Mnogima neće biti dobro...

Autor: Avaz.ba
11.11.2017 08:51
A
A
A

Gdje god da se pojavi Soraja Vučelić privlači veliku pažnju, a starleta je za Telegraf otkrila da će ovog vikenda ući u “Zadrugu”, tako da je zabava zagarantovana.

Iako ne učestvuje u rijalitiju, učesnici svakodnevno spominju Soraju, a ona kaže da će svoj boravak u rijalitiju iskoristiti da raščisti neke stvari.

– Svaki dan me spominju, kao da sam takmičar. Tako je bilo i na “Farmi”… Tu će se već otvarati razne teme, ali zato sam ja ovog vikenda gost u “Zadruzi”, pa ćemo konačno da zatvorimo te teme, pošto vidim da me svaki dan spominju. Na “Farmi” su me tako tri mjeseca spominjali: “Soraja, Soraja”… Ne znam zašto, to je baš strast da neko toliko razmišlja o tebi – rekla je Vučelić i dodala da joj ne smetaju negativni komentari zadrugara.

– Iskreno, ti ljudi me ne poznaju, to što se neko slikao sa mnom, ili našao u istom društvu preko neke druge osobe, to vjerovatno njima daje slobodu da misle da me poznaju, ili da je neko moja drugarica… A ja nikad nisam krila ako mi je neko drugarica, e sad, da li sam ja pogriješila ili ne što sam se družila sa nekom osobom, to je sad manje važno. Prosto ne znaju da li me vole ili mrze – zaključila je Soraja.


Više o:

Zadruga