Nova članica "Zadruge" bila u vezi sa Stanijinim bivšim

Autor: Avaz.ba
10.11.2017 21:14
A
A
A

Iako se nova učesnica "Zadruge" Ana Korać svojski trudi da svoj privatni, a pogotovo emotivni život sakrije od očiju javnosti, pikanterije koje se odnose na njene veze sa imućnim muškarcima isplivale su u javnost. 

Naime, izvor blizak Ani otkrio je da je ova ivanjička starleta bila u emotivnoj vezi sa kontroverznim Dejanom Popovićem Tigrom, koji joj je ispunjavao sve hirove i materijalno je obezbijedio, a da je veza ubrzo pukla jer je biznismen imao zamjerke u vezi sa određenim njenim postupcima.

Ovaj zavodnik je za srbijanske medije rekao da o Ani misli sve najbolje, ali ništa osim toga ne bi komentirao.

- Na sastanku sam, već sam vam odgovorio na pitanje - vrdao je biznismen, koji više ne želi da "ide duboko".

- Ne, ne bih išao dublje, nisam ni u situaciji da pričam... To je to. Pozdravljam vas puno, sve najbolje - ljubazno je Tigar spustio slušalicu i tom prilikom izbjegao da potvrdi, ali i demantira vezu sa djevojkom koja je od njega mlađa skoro tri decenije.

Ana nije objavljivala fotografije na kojoj se vidi Popovićev lik, ali je jednom prilikom zabilježila romantični trenutak tokom kojeg se drže za ruke i pokazuju svoje skupocjene satove.

Da je zaista riječ o Tigru govori i činjenica da identičan sat, koji nosi muškarac na Aninoj fotografiji, nosi i Tigar.

Pretpostavlja se da je biznismen primijetio da je njegova "prijateljica" oduševljena ovim skupocjenim satom, pa je riješio da joj ga pokloni. Od tada ga Ana bukvalno ne skida, a da ga nosi i dan danas svjedoče njene fotografije neposredno prije ulaska u "Zadrugu".


(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)