viber share whatsapp twitter facebook

Vijesti >

Globus >

Sport >

Showbiz >

Lifestyle >

Zabava >

Alfa TV >

Nova učesnica "Parova" šokirala ukućane: Muža su mi ubili zbog droge!

Autor: Avaz.ba
2017-11-10 18:08:00

Nova učesnica „Parova“ Sanja Sandži Barumas postala je udovica prije četiri godine. Njenog supruga Vlastimira Nalića (25) ubio je policajac Aleksandar Raičić, zbog duga za drogu od 2.000 eura!

Ljuta protivnica Miljane Kulić ekskluzivno je za srbijanske ispričala svoju tešku životnu priču. Sandži i njena kćerka Dorotea (8) ostale su bez oslonca 2013. godine, i to zbog porodičnog prijatelja.


(Foto: Privatna arhiva)

Lijekovi za smirenje

Naime, Raičić je bio Vlastin dugogodišnji prijatelj i saradnik.

- Te noći sa kćerkom sam spavala kod mame. Da sam bila s njim, nastradala bih i ja. Nazvala me je drugarica u pola noći i pitala: „Možeš li da ustaneš da ti nešto kažem?“ Osjetila sam vrelinu u tijelu, znala sam da nešto nije u redu. Kad sam čula da su našli mrtvog čovjeka u Vlastinim kolima, sve mi se srušilo. Popila sam lijek za smirenje, probudila mamu plačući, a ona me je tiješila rekavši da je možda Vlasta nekome pozajmio auto - počela je Sandži potresnu ispovijest i dodala:

- Kad sam vidjela inspektore na vratima, znala sam da je on u pitanju. Vrištala sam i plakala. Nisam mogla da prihvatim da mog muža nema, da oca moje kćerke nema. On je bio divan čovjek. Svi misle da je bio opasan jer se bavio kriminalom, ali on nikada nije povisio ton na mene, a kamoli da je digao ruku. Bio je dobar i pažljiv muž i otac - kroz suze priča Sanja i nastavlja:

Zadirkuju joj kćerku

- Taj čovjek je stalno dolazio kod nas. Nikad ne bih pomislila da će baš on biti njegov dželat - kaže Sandži, koja se od te tragedije nije oporavila.

Njoj najteže pada to što djeca u školi njenu kćerku zadirkuju jer nema tatu.

- Nedavno je došla iz škole i rekla da je neka djevojčica zeza što nema tatu. Ja sam joj onda objasnila da je tata na nebu - završava Sandži.


(Foto: Privatna arhiva)

Rijaliti učesnica iz braka s pokojnim Vlastom ima kćerku Doroteu, koja jedva vidi:

- Imala sam težak porođaj. Dorotea je dugo bila u inkubatoru, ali nisu joj stavili flastere na oči, zbog čega joj je oštećen vid. Na jedno oko ne vidi 90 posto, a na drugo 70 posto. Kažu da će moći da se operira kad bude imala 18 godina, nadam se da će tehnologija napredovati. Ipak, ona je mnogo inteligentna djevojčica - kaže Sanja.