Haos u studiju

Svađa Jelene i Gagija: Tražen si jer ti je kćerka raširila noge oženjenom muškarcu

Autor: Avaz.ba
13.10.2017 11:34
A
A
A

Jelena Golubović i Gagi Đogani bili su gosti Dušice Jakovljević u specijalnoj emisiji posvećenoj "Zadruzi", u kojoj je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta i obračuna!

Sve je počelo Jeleninim komentarima na račun Lune Đogani, jer nije mogla da shvati kako Gagija nije sramota da sjedi u studiju i da pred milionima kaže kako je super to što je njegova kćerka u vezi sa oženjenim muškarcem.

- S njim ne može da se napravi normalan dijalog jer on ne može tri rečenice da sklopi! Drugo, zašto, ako je to tako sve divno i bajno, zašto Đogani traži da se vrati prezime Đogani?! Zašto se odriče Lune?!

- Ti si budala! Ko tebi drma kavez? - rekao je Gagi.

- Nisam ja budala, to traži Đogani! - odbrusila mu je Jelena, misleći na Đoleta.


- Legitimno je da svako podržava svoje dijete. Ali, treba da kaže: "Ja ne mislim da je to ispravno, ali podržavam svoje dijete!" Ali, on priča da je to isprvano, ja samo oko toga skačem! Maca je tu jedina koja lažno ne morališe. Što ona ne skače?! Ja samo mrzim lažni moral. Volim Žižine gegove, volim i Miću kad istinu govori, ali ne mogu da podnesem kad se namjerno spletkari, kao što to rade baba Savka i Milan Milošević - rekla je Jelena.

- Koji si ti debil, je*ote - nije znao šta da kaže Gagi. 

- A što si ti zabranio Anabeli da pjeva Funky G pjesme?! Tražio si da vrati prezime! Tukao si ženu, a sad lažeš da si se sporazumno razveo - nastavljala je Jelena.

U jednom trenutku, Gagi je rekao da će rijaliti proći, a da će on još da traje, na šta je Jelena "pukla": 

- Ti traješ zbog kćerke! Da nije raširila noge oženjenom muškarcu, ne bi bio bitan! - rekla je Jelena i potpuno izbacila iz takta Gagija.