Novi rat u "Zadruzi":Folkerka udarila na rok zvijezdu

Autor: Avaz.ba
14.09.2017 20:36
A
A
A

Folk pjevačica Saška Karan je svojoj koleginici Viktoriji sasula u lice sve što je imala.

Da bi u svakom gradu stvari sjajno funkcionisale, neophodna je dobra raspodjela poslova, kontinuirano rješavanje problema i konflikata, zbog čega je Veliki šef zatražio od zadrugara da učine isto to.

- Trebalo bi svi da prokomentarišete dešavanja u "Zadruzi", da kažete šta vam smjeta i čije ponašanje ugrožava kolektiv. Takođe, trebalo bi riješiti tekuće probleme. Ubjeđeni smo da je mnogo bolje da se svi problemi, razmirice riješe na potpuno otvoren način, zato odmah održite sastanak i porazgovarajte o međuljudskim odnosima - pisalo je, između ostalog, u pismu Velikog šefa koje je pročitao Đexon, nakon čega je MIki Đuričić dobio riječ. On je istakao da zadrugari ne vode dovoljno računa o higijeni, a onda im je zamjerio još jednu stvar.

- Niko se nije sjetio da sa nama čisti ajvar, a svi ga jedete - požalio se Miki, nakon čega se u raspravu uključila Saška Karan.

- Ono što ja radim za svoj novac, to je moja stvar! I to što trgujem cigaretama i upaljačima, to je moj problem, ovo je "Zadruga". Dabogda sve na kocki izgubio! Ljudi nemaju sad šta da jedu jer si ti sve potrošio, a napadaš mene non-stop - napala ga je Saška, a onda se preorjentisala na Viktoriju.


Pjevačica je upitala svoju koleginicu da joj u lice kaže šta joj to zamjera, a ne da je ogovara iza leđa.

- Okolo me ogovaraš, ništa mi u lice nisi rekla! Ne dam ti više ni banke, ni cigarete ni upaljač, više ništa nećeš dobiti - zaprijetila je Saška, međutim, Viktorija je imala šta da kaže u svoju odbranu.

- Ja nemam problem sa Saškom niti sa tim da me ogovarate, više bih voljela da me ogovarate nego da o meni ništa ne pričate. Tebi sam sve u lice rekla - odbranila se Viktorija.