Nevjerovatno: Marko i Divna imali seks u Zadruzi

Autor: (Avaz.ba)
12.09.2017 19:18
A
A
A

Divna je danas u rijalitiju ''Zadruga'' bila u posjeti Rajskom vrtu gdje je u razgovoru sa Drvetom pričala o tome da li postoji mogućnost da je zaista u drugom stanju. 

- Divna, Drvo želi nešto da te pita u povjerenju. Čuo sam da misliš da će se možda u Zadruzi čuti neka lijepa vijest. Da li je moguće da će se Drvo radovati i da će postati pravi deda? Imaš li razloga da misliš to? - zanimalo je Drvo, a Divna je prvo pokušala da bude tajanstvena, međutim nije dugo izdržala.

- Nadam se da ćeš prvo doći Drvetu da kažeš lijepe vesti. Ovo što pričamo ostat će među nama. Ti znaš kako se prave bebe? Imaš dijete. Znaš da su ovdje svuda kamere. To ti neće smetati? - upitalo je Drvo kasnije Divnu, a ona je istakla da je neće biti sram da ima odnose sa svojim suprugom ispred kamera.

- Neće, ali eto, u kupatilu... Ima li u kupatilu kamere? Pa eto da ti kažem mi smo bili već dva puta do sad - rekla je Divna, a Drvo je podsjetilo da nije dozvoljeno da bude u kupatilu sa još nekim.

- Pa to su divne vijesti, a da li ti znaš da Veliki šef ne dozvoljava da budete zajedno u kupatilu. Šta ste vas dvoje radili zajedno - radoznalo je bilo Drvo, a Divna je prvo pokušala da sakrije šta su Marko i ona radili, a potom priznala.

- Pa imali smo odnos - rekla je Divna kroz smijeh, dok se Drvo obradovalo jer postoje šanse da je učesnica ''Zadruge'' u drugom stanju.