Zmaj otkrio da li će ući u "Zadrugu", pa popljuvao Macu Diskreciju

Autor: Avaz.ba
11.09.2017 19:36
A
A
A

Kada god se pomene rijaliti, neizbježan je i Zmaj od Šipova, i Ilija tvrdi da je dobio ponudu da uđe u "Zadrugu", ali da ju je odbio jer, kako kaže, nikada ne bi izdao Milomira Marića, prenose srbijanski mediji.

Pred početak "Zadruge" mnogo se spekulisalo o eventualnom učešću Zmaja, ali Grahovac poručuje da od toga nema ništa.

- Dobio sam ponudu od "Pinka” da uđem u rijaliti "Zadruga". Nisam prihvatio, niti bih ikad, jer neću da izdam svog prijatelja Milomira Marića i TV "Happy", na kojoj sam postigao veliku popularnost i zaradio dosta novca. "Happy" je moja kuća i tu sam uvijek lijepo primljen, dočekan i ispoštovan - izjavio je Grahovac pa napao Macu Diskreciju.

- Nema tih para za koje bih iznevjerio Milomira Marića i "Happy produkciju". Nisam ja Maca Diskrecija, koja je izdala "Happy" i rijaliti u kojem je postala poznata i gdje je mnogo toga dobila. Ja sam Zmaj od Šipova, koji ima svoju riječ i svoj ponos, koji ne bih dao ni za kakve pare. Poručujem Mariću i produkciji da sigurno dolazim kad počne nova sezona "Parova" - rekao je Zmaj i dodao da ima spremnu taktiku za pobjedu u "Parovima 6".

- Kod mene je bila Vesna Rivas i ja sam kod nje bio u Beogradu sa još nekim prijateljima, koji će također ući u "Parove". Napravio sam plan za novu pobjedu i pokazat ću ko je tata - zaključio je Zmaj.