Zorica Marković bankrotirala poslije razvoda: Bivši muž mi ukrao 250.000 eura!

Autor: Avaz.ba
13.10.2017 08:18
A
A
A

Zorica Marković optužila je bivšeg muža da joj je oteo više od 250.000 eura, zbog čega joj je dugo trebalo da se finansijski oporavi.

Pjevačica je pred ulazak u „Zadrugu“ za Kurir otkrila s kakvim se problemima suočila nakon razvoda.

- Prošlost sam davno ostavila iza sebe. Kad bih se osvrtala na sve, danas ne bih bila živa. Šta je bilo, bilo je, uvijek sam podignute glave išla dalje. S bivšim mužem nemam komunikaciju. Oteo mi je 250.000 eura i više, otišao je i ostavio me bez para. Šta da mu ja radim?! Tad sam rekla: „Neka mu je sa srećom, a ja ću se već nekako snaći“. Tako je i bilo. Trebalo je vremena da ponovo stanem na noge i postignem nešto. Pored pjevanja, radila sam sve i svašta, nije me sramota nijednog posla. Kopala sam, orala, čistila... Sve je za ljude. Kasnije sam otvorila kafanu i prva sam u Beograd vratila narodnu muziku, a onda su ova go*na počela da me kopiraju i danas imamo hiljadu istih ugostiteljskih prostora - rekla je Marković.

Folkerka je istakla da je tokom muzičke karijere izgubila više od pet miliona eura jer nije znala da raspolaže novcem.

- Nikad nisam gledala samo svoje dupe, već mi je bio cilj da svima titram i pomažem. Nisam imala sponzore i je*ače da mi plaćaju pjesme i dogovaraju nastupe, sve sam morala sama. Dijelila sam i šakom i kapom, pa sam došla do toga da puknem čak oko pet miliona eura, kad se sve sabere. Da sam taj novac uložila u karijeru, danas bih bila velika zvijezda. Zvijezda sam ja uvijek i bila, samo što su me drugi sa estrade uvek potcjenjivali, a svi smo mi nekad pjevali pod šatorom, samo što danas svi bježe od toga i neće da priznaju - rekla je pjevačica.