Demi Lovato progovorila o svojoj prošlosti: Bila sam stalno drogirana i pijana

Autor: Avaz.ba
11.10.2017 22:59
A
A
A

Izgledalo je kao da će biti samo još jedna od dječjih zvijezda koja je “poludjela” i nestala sa scene, ali Demi Lovato uspjela je “da se sabere” i vrati na pred publiku. 

Pjevačica je nedavno snimila kratki dokumentarni film o svom najtežem razdoblju, u kojem je bila zavisna o drogama i alkoholu.

- Jedna je faza trajala dva mjeseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada - rekla je Demi. 

Bilo je to prije više od sedam godina, a pjevačica sad kaže da je trijezna pet i po godina. Najveći incident bio je 2010., kad je na privatnom letu iz Perua udarila jednog od svojih plesača. Nakon toga prijavila se na liječenje zbog „emocionalnih i fizičkih poteškoća“.

- Demi je bila na putu prema samoubojstvu - kaže jedan od njenih saradnika u najavi za film.

Iako kaže da joj je teško govoriti o tom periodu, želi da podijeli sve sa svojim obožavaocima.

- Bila sam jako nervozna prije ovog intervjua. Ne znam što će ljudi misliti o svemu. Ali, jedino što mogu je biti iskrena, i uvijek ću se truditi da takva ostanem - rekla je Demi, koja se nakon uspješnog otrježnjenja vratila na scenu.

Film “Simply Complicated” premijerno će se pojaviti na Youtube 17. oktobra, a u njemu će Demi pričati i o svojoj seksualnoj orijentaciji. 

Nekoliko puta rekla je da je biseksualna, ali kaže da “nikome ne duguje opravdanja” i da je na to ponosna.

Više o:

Demi Lovato