Zoran Kalezić otkriva u čemu je zavidio Tomi Zdravkoviću

Autor: Novosti.rs
11.10.2017 16:43
A
A
A

Pjevač narodne muzike Zoran Kalezić nedavno je kratko boravio u Beogradu, povodom 26 godina od smrti njegovog prijatelja i kolege Tome Zdravkovića.

Posljednjih godina crnogorski pjevač oazu mira pronašao je u zavičaju, u Kosovom Lugu, nedaleko od Podgorice, pored supruge Irene, s kojom se vjenčao u februaru ove godine.

Zadovoljan sam onim što imam. Moje oči nisu gladne, to je moja životna formula. U Kosovom Lugu imam kuću, moji roditelji su to čuvali za nas i red je da ja to sačuvam za unuka Danila i dijete moje kćerke Sandre, ako Bog da. Zadovoljan sam čovjek, više ni za čim ne vapim. Sretan sam što i dalje pjevam, to je moj život. Nastupam tamo gdje mislim da mi je mjesto i gdje me zovu. Živim poštujući načela svoje babe i djeda, koji su mi govorili da postoje samo dobri i loši ljudi - kaže Kalezić za Novosti.rs.

Ističe da će održati veliki koncert u Beogradu, i da nije zadovoljan aktuelnim muzičkim trendovima.

Svi imamo daljinski upravljač, dosta mi je lažnog morala i priče kako niko ništa ne gleda. Ma, svi sve gledaju i neka gledaju! Ali sa takvim ljudima nemam ništa zajedničko. Ne može se prijepodne voljeti Toma Zdravković, a poslijepodne nešto sasvim suprotno. To je nespojivo ili možda nije? Stidim se kad vidim na televiziji ljude koje sam poštovao, ali to više ne zaslužuju - poručio je Kalezić.

On i Toma Zdravković bili su veliki prijatelji, a crnogorski pjevač ipak priznaje da je u nečemu zavidio kolegi.

Mnogo puta smo Toma i ja zajedno išli na pijacu. Dok su naše supruge kupovale namirnice, mi smo sjedili sa prodavcima koji su ispod tezge izvadili rakiju i satima smo razgovarali. Sve njegove mane pretvarao sam u vrline, bio sam ljubomoran što ja tako ne mogu - dodaje Kalezić.

Više o:

Zoran Kalezić