Karleuša: Teško je istovremeno biti majka, zvijezda i žena fudbalera

Autor: Avaz.ba
13.09.2017 18:03
A
A
A

Protekle sedmice pjevačica Jelena Karleuša organizovala je veliku proslavu rođendana svoje dvije mezimice Atine i Nike. 

“Veoma je teško biti i majka i supruga vrhunskog sportiste i muzička zvijezda. Kada kažem ‘zvijezda’, mislim na posao koji nije samo puko pjevanje, već i neko ko trpi veliki pritisak slave i medija. Pod tim pritiskom obično pucaju i brakovi i porodice. Međutim, kada je volja jaka, vidite da se sve može. Nisam sebična, dosta se žrtvujem za sve, ali to je jedini način. Kada uveče mrtva od umora padnem u krevet, ipak znam da moj trud nije uzalud”, kaže Jelena za Story i otkriva koliko se njene kćerke razlikuju iako su rođene istog dana.

“Rođene su na isti dan, s godinu dana razlike, a opet su sasvim različite. Zajednička im je natprosječna inteligencija i to je sve. I fizički se razlikuju. Ipak, sasvim se lijepo uklapaju i čine jedan nevjerovatno smiješan dvojac koji radi u tandemu da šarmira sve oko sebe”, ispričala je JK koja ne krije koliko je ponosna na svoje mezimice, ali i svog suruga Duška Tošića, fudbalera turskog Bešiktaša.

“Duško je divan otac, ja takvog nisam imala i zato znam da cijenim i prepoznam koliko je on poseban. Ljubav koju on ima prema Atini i Niki naprosto je nevjerovatna, meni to kao ženi i majci ispunjava srce poslije svih ovih godina. Ponosna sam na njega! Ponosna! Duško je divan čovjek, divan otac i veliki borac. A naš brak traje ovolike godine zato što krije jednu veliku tajnu. Mi se istinski volimo. Eto, to je tajna našeg braka. Posvađali smo se milion puta, ja sam teška žena, a ni on nije lak, ali na kraju shvatimo da se sudbinski volimo”.


Više o:

Jelena Karleuša