(Foto: Screenshot)

(Foto: Screenshot)

Sjećate se ove bruke: Glumci koji su pokušali postati pjevači

Autor: Avaz.ba
08.09.2017 23:53
A
A
A

Nakon što su izgradili uspješnu karijeru u Hollywoodu, ovi su glumci pomislili da mogu sve pa su se probali i u pjevačkim vodama, ali njihovi pokušaji prošli su neslavno .


Kim Kardašijan (Kardashian)

Iako nije glumica, Kim je slavu i bogatstvo stekla rijaliti serijom ''Keeping Up With The Kardashians''. Za sebe kaže da je radoholičarka, iako ne pjeva, ne glumi i ne pleše. No Kim je pokušala biti pjevačica 2011. te je izdala singl ''Jam (Turn It Up)''. U spotu se Kim izvija i liže usne, dok u pozadini trešti njen obrađeni vokal. Singl joj nije lansirao pjevačku karijeru, no sve što je zaradila od njega dala je u dobrotvorne svrhe. 


Dženifer Lov Hjuvit (Jennifer Love Hewitt)

Prije no što je bila glumica, Dženifer je bila pop zvijezda i to samo u Japanu. Kasnije, kada se proslavila ulogom u seriji ''Šaptačica duhova'', ponovno je pokušala pokrenuti pjevačku karijeru, no bezuspješno. 

Stiven Segal (Steven Seagal)

Kada ne tuče negativce u filmovima, Stiven pjeva. Iako ne odustaje od muzike i to radi iz svog gušta, kritika, ali i publika, nije blaga prema njegovom ''talentu''. 

Don Džonson (Don Johnson )

Glumac kojeg pamtimo po ulogama Naš Bridžs (Nash Bridges) u istoimenoj seriji te u ''Porocima Miamija'' okušao se i u ulozi pjevača. Činjenicom da niko nije bio oduševljen njegovom muzikom nije se zamarao te je poručio da mu ''tuđe mišljenje nije važno''.


Brus Vilis (Bruce Willis )

Iako nije puno postigao sa svojim muzičkim albumom, Brus je osvojio srca obožavateljica kada su ga čule kako pjeva romantične balade. Snimio je album ''The Return of Bruno'' 1987. te 'mockumentary' o svom alter egu, Bruni Radoliniju.


Brajan Ostin Grin (Brian Austin Green )

Za vrijeme najveće popularnosti zbog uloge u seriji 'Beverly Hills 90210', glumac je snimio hip hop album ''One Stop Carnival''. Album je često na listama najgorim albuma u historiji, piše 24sata.hr.


Paris Hilton  

Bogata nasljednica nije ni pjevačica ni glumica, no okušala se u svemu. Nakon što se pojavila u nekoliko filmova, Paris je bila spremna za mikrofon, no slušatelji nisu.   

Njena pjesma ''Stars Are Blind'' bila je predmet ruganja jako dugo, sve dok nije postala DJ-ica pa je zlim jezicima dala novi povod. 

Više o:

Muzika