Provokativnim fotografijama Alka Vuica najavljuje novu erotičnu i tajanstvenu pjesmu 'Istanbul'

Autor: Avaz.ba
10.08.2017 14:40
A
A
A

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica , odlučila je dodatno 'zagrijati' temperaturu svojim obožavaocima. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom ali i stilskom izričaju, i ovoga je puta oduševila.

Nizom predivnih, istodobno, provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pjesmu 'Istanbul', koja će uskoro ugledati svijetlo dana.

Novi singl premijerno će izvesti 20.08. na Etno festivalu Neum, a njime ujedno, kako nam je otkrila najavljuje i predstojeći album, ''Istanbul' je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. "Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme."


- Pjesma je nastala u suradnji sa poznatom muzičarkom Jelenom Buca iz grupe Frajle s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice 'Butik glazbe', koju smo osnovale Jelena Buca i ja, kreće 'Istanbul' u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi muzičari Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata - istaknula je Alka.


'Istanbul' će odmah imati i svoje video izdanje, a spot je sniman u ekskluzivnoj 'Vili Bojić' u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu,vrijednoj 8 milona eura.


'Vizuale je snimala MedVid produkcija, a trbušne plesačice su iz plesnog studija Cool Step.

Predivne haljine koje sam nosila u spotu kreirala je poznata riječka dizajnerica Milena Kapetanović Peperoncina Design. Snimanje spota i druženje ekipe ovjekovječila je fantastična fotografkinja Viviana Lokmer šulina - istaknula je Akla.


Dok čekamo novi ljetni hit Alke Vuice 'Istanbul', uživajte u fotogaleriji sa snimanja.

Više o:

Istanbul Alka Vuica