Tragična priča Plejbojeve zečice: Imala je milione, nadživjela sina i muža i umrla sa 39 godina

Autor: Avaz.ba
12.09.2017 18:34
A
A
A

Prošlo je deset godina od tragične smrti američke starlete i nekadašnje Plejboj zečice En Nikol Smit (Anna Nicole Smith). 

Iako je uživala u raskošnom životu zahvaljujući kratkom braku sa vremešnim milionerom Džejmsom Harvardom Maršalom (James Harvard Marshal) koji je preminuo 14 mjeseci nakon ulaska u brak sa njom, plavokosa ljepotica je zapravo bila veoma nesretna, kao i mnoge holivudske starlete.

En Nikol Smit je rođena u Teksasu kao Viki Lin Hogan, šesto dijete u porodici Do­nalda Judžina i Virdži Hart Hogan. 

Njeni roditelji su se razveli kada je imala samo dvije godine, a njena polusestra je jednom prilikom ispričala kako je njihov otac bio zlostavljač i pedofil.

- Odrastala sam u siromaštvu. Mnogo toga sam željela da uradim, ali jednostavno nisam imala mogućnosti. Bila sam zlostavljana, a postoji mnogo stvari koje čak ne mogu ni da spomenem - izjavila je En Nikol Smit.

Nijedna nesreća ne ide sama, tako je bilo i u njenom slučaju.

Pronašla sina mrtvog

Njen sin Danijel je došao u bolnicu na Bahamima da je posjeti, nakon što se porodila i na svijet donijela kćerku Danijelin i tada su se njih dvoje pomirili.


En je bila presretna, a 20-godišnjak je odlučio da prespava u njenoj bolničkoj sobi. Kada je ujutro pokušala da ga probudi, shvatila je da ne diše. 

Danijel je preminuo, a autopsijom je utvrđeno da se predozirao. En je bila slomljena, počela da razmišlja o svojoj smrti, čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti.

Borila se sa depresijom i viškom kilograma, tako da je miješala razne vrste tableta.

Nakon smrti sina često je bila bolesna. Vrijeme je provodila ispred televizora, a bila je opsjednuta idejom da njeno dijete bude “seksi beba”.