Ovako danas izgleda nekada najljepša djevojčica na svijetu

Autor: Avaz.ba
10.08.2017 16:47
A
A
A

Danas je iza 16-godišnjakinje bogata manekenska karijera. Svoju ju prvu naslovnicu, magazina Jalouse, krasila s 13 godina, a nedavno se pojavila i na naslovnici francuskog izdanja Grazije. Zvijezda je kampanji francuske dizajnerice Lolite Lempicke te italijanske modne kuće Dolce & Gabbana (čiju je reviju nosila), a na 16. rođendan proglašena je ambasadoricom kozmetičkog brenda L’Oreal Paris. Thylane Blondeau čest je uzvanik na revijama modnih kuća – na Chanelovoj je sjedila u prvom redu – te ju mediji proglašavaju novom francuskom it djevojkom.


Mladu ljepoticu često uspoređuju s Brigitte Bardot i Letizijom Castom, a ove se godine pojavila na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, i to u kreaciji kuće Dior. Manekenka prodornih plavih očiju pod svjetlima je reflektora od 4. godine, kad je prošetala pistom na reviji Jean-Paul Gaultiera. No, najviše je prašine podigao njezin editorijal u francuskom Vogueu u kojem je pozirala u zlatnoj haljini, štiklama i s jako puno šminke. S obzirom na to da je tada ima 10 godina, mediji su fotografije proglasili kontroverznima, a njezina majka, TV voditeljica i glumica Veronika Loubry, nije u tome vidjela ništa sporno – osim toga što je njezina kćerkica nosila ogrlicu od 3 miliona eura.


Svoju vojsku obožavatelja ima i na Instagramu, njih čak 1.4 miliona, a druži se i sa djecom slavnih - najbolji joj je prijatelj sin glumca Daniela Day-Lewisa 22-godišnji Gabriel-Kane. Tajna njezinog prekrasnog izgleda jednostavna je, osim dobrih gena, jako puno spava te prije odlaska u krevet obavezno skida šminku i hidratizira kožu. Zvijezda u nastajanju otkrila je i kako sanja o glumačkoj karijeri, a svoj je debi na filmskom platnu već odradila – prije 3 godine glumila je u francuskom filmu Belle & Sebastian.