Zlata Petrović prvi put o vezi s čelnikom ''Grand produkcije''

Autor: Avaz.ba
14.11.2017 21:51
A
A
A

Zlata Petrović odlučila je da prvi put progovori o svojoj dvogodišnjoj vezi sa Sašom Popovićem.

Iako nikada nisu krili da su bili zajedno, o detaljima nisu javno govorili. Njih dvoje se često sjete tog perioda, čak i pred Sašinom suprugom Suzanom Jovanović, kojoj nikada nije smetala njihova veza.


Pjevačica otkriva da se prvi poljubac između nje i čelnika ''Granda'' desio na proslavi 18. rođendana srbijanske pjevačice, 1991. godine. 

- On je došao s koncerta Harisa Džinovića, i to s jednom poznatom pjevačicom s kojom se tada zabavljao. Ja sam taj dan bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: ''Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo na zabavu. Sigurno je ludo''. Ja joj na to odgovorim: ''Ma, gdje sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila.'' Bila sam nikakva jer sam cijeli dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubijedi ona mene i mi svratismo - sjeća se Zlata.


Pjevačica kaže da je ta noć bila najlepša u njenom životu. 

- Ulazimo nas dvije i prvi koga sam ugledala bio je Popović. Kao grom da me je opalio posred stomaka. Vidim ja neka igra oko njega, a on zvrlji u mene, pa su mu i cvikeri spali na nos. Namjesti on naočare i nastavi da blene, a i ja u njega. Krenem u toalet, a on za mnom. Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio da lijepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on ko iz topa kaže: ''Da se prezivaš Popović''. Poslao je on tu pjevačicu kući i sjeo pored mene, tu smo razmijenili broj fiksnog telefona, nakon čega me je mjesec jurio - tvrdi ona i nastavlja: 


- Izveo me je u jedan hotel na večeru. To je bio spektakl. Poručila sam rakijicu i pileću džigericu u slaninici i to ga je oduševilo. Otkrio mi je da se zabavljao s nekom budalom koja je ukočena i samo je tražila da je vodi na škampe, pa je on ostajao gladan. Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cijenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovjek na svijetu - poručuje Petrovićka, koja se nakon ove veze udala za voditelja Zorana Pejića, s kojim ima sina Jovana, prenosi Kurir.


Brena došla da vidi u koga je njen Sale zaljubljen

Zlata kaže da je Lepa Brena sa Sašom dojurila iz Bugarske da vidi ko je djevojka njenog prijatelja. 

- U Bugarskoj je trebalo da ostanu skoro mjesec. Međutim, Popović je toliko odlijepio za mnom da je poslije dva dana tražio da se vrati za Srbiju da me vidi. Brena je bila u čudu, morala je i ona da dođe da bi vidjela za kim je to njen najbolji drug izgubio glavu. Tada sam živjela u maloj kućici od 30 kvadrata, po kojoj su miševi išli. Došli oni, a ja se šlogirala. Spremila sam pasulj i sa majkom ih ugostila u svom skromnom domu. O Breni sam mislila da ona ima drugi mozak, taj neki na dugme koji se pritisne i onda funkcionira, bila sam sigurna da ona ne piški, da nema sekiraciju, da je nestvarna. Ali kad sam vidjela koliko je ona normalna, tako velika a obična, oduševila sam se - zaključuje Zlata.