Aleksandra Prijović i Filip Živojinović opasno zaratili: Ne pričaju danima, a razlog je nevjerovatan

Autor: Avaz.ba
11.11.2017 09:52
A
A
A

Pjevačica Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović su se opasno posvađali, pa je njihova veza pod znakom pitanja.

Filip već duže vrijeme ubjeđuje pjevačicu da proda svoj stan u Beogradu i preseli se u vilu porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi, što ona nikako ne želi da prihvati.

Prema pisanju "Kurira", to je čak moglo da ih košta raskida. Aleksandra se požalila prijateljima da Bobin sin insistira na selidbi, iako zna njen stav o tome. 

- Aleksandri je više muka od spekulacija da živi na Brenin račun, a opštepoznato je da je jedna od najplaćenijih "Grandovih" pjevačica i da ima mnogo posla. Kada bi se uselila u vilu, ne bi uspjela da se opere od raznoraznih priča. Ona je u toj kući uvijek dobrodošla i često je tamo, ali odavno je Filipu dala doznanja da ne želi da se iseli iz svog stana - priča izvor "Kurira".

- Filip je samo želio da budu svi zajedno jer se dobro slažu. Aleksandru je naljutilo što je on uporan u tome i maltene je prisiljava, jer joj svakodnevno govori "A šta misliš da ipak počnemo da živimo kod mojih?". Brena je na Aleksandrinoj strani. I ona smatra da djevojka poput nje treba da bude samostalna, a da u njenu kuću s koferima može doći u bilo koje doba dana i noći.


Izvor ističe da je par nedavno "zaratio" kao nikad do sad: 

- Toliko su se svađali da je, na kraju, svako otišao na svoju stranu i nisu se čuli dva dana. Filip odavno zna njenu odluku, ali mislim da je namjerno provocira. U svakom slučaju, među njima je sad sve uredu.