Karleuša brutalno izvrijeđala Viki, ona ostala šokirana

Autor: Avaz.ba
11.11.2017 09:31
A
A
A

Jelena Karleuša i Viki Miljković žestoko su se posvađale tokom snimanja šoua „Zvezde Granda“.

Nišlijka je Ani Bekuti poručila da je Karleušina uvlakuša, pa je „mala od skandala“ napala kolegicu.

- Viki, ti nikada nećeš biti popularna. Ti si, bre, „koka-kola, marlboro, suzuki“. Koliko imaš fanova na društvenim mrežama? Ti si niko i ništa! Doveli su te ovdje da te ja pojedem za doručak. Ovde si dovedena da budeš meso meni - urlala je Karleuša, a Viki je pokušala da se odbrani.

- A po čemu si ti poznata? Ti si svjetska zvijezda zahvaljujući Dušku Tošiću. Treba da se prekrstiš kao Zorica Brunclik i da kažeš: „Hvala ti, bože, što mi je muž Duško“ - rekla je Viki.

Priča se potom nadovezala na igranje oko šipke, a Karleuša je i tada napala kolegicu.

  - Kakva šipka, Viki?! Prvo, za šipku moraš da budeš dobra riba. Moraš da imaš barem dupe! Ti nemaš čak ni dupe - rekla joj je Karleuša. 

Nakon svađe, i Ana Bekuta se uključila i poručila Miljkovićki nešto što niko nije očekivao.

  - Viki, mnogo si ti pustila jezik! - rekla joj je Bekuta. 

Jelena i Viki ratuju od prve epizode „Zvezda Granda“. Jedna od njihovih svađa koja se i danas prepričava je ona u kojoj je Jelena rekla kolegici iz žirija da nije dovoljno pametna za taj šou.

  - Viki, ispala si da ne kažem glupa, ali ne pametna. Izvini, ali tvoj IQ je 73. Viki je samo eho koji se čuje u pozadini. Ja sam za nju doktor, magistar, a ona je budala - rekla je jednom prilikom Jelena.