viber share whatsapp twitter facebook

Vijesti >

Globus >

Sport >

Showbiz >

Lifestyle >

Zabava >

Alfa TV >

Pet najpoželjnijih neženja na svijetu

Autor: Avaz.ba
2017-11-10 18:32:00

Ovi muškarci su uspješni, talentovani, bogati i zgodni. Zbog svih navedenih kvaliteta smjestili su se na listu najpoželjnijih neženja koju je sastavio magazin "Glamur".

1. Leonardo Di kaprio (42)

Jedan od najuspješnijih glumaca današnjice zakleti je neženja. Zgodan i talentovan, Leo iza sebe ima niz dugih veza s raznim ljepoticama i Viktorijinim anđelima, ali do sad ni jednu nije odveo pred oltar.

2. Ronan Farou (29)

Sin Mije Farou i Vudija Alena iza sebe ima impresivnu karijeru. Ronan je novinar, advokat, aktivista i bivši savjetnik američke vlade s diplomama Oksforda i Jejla. Naslijedio je majčinu ljepotu i filantropsku narav.

3. Džek Dorsi (40)

Američki programer i biznismen suosnivač je Twittera. Proglašen je jednim od najboljih mladih inovatora na svijetu. Zahvaljujući sjajnom poduzetničkom duhu, zaradio je skoro tri milijarde dolara.

4. Dru Hjuston (34)

Američki preduzetnik diplomirao je informatiku na prestižnom MIT-u. Osnivač je Dropboksa, onlajn platforme za čuvanje podataka, a magazin "Forbs" njegovo bogatstvo procjenjuje na 1.4 milijarde dolara.

5. Brajan Česki (36)

Ovaj Amerikanac osnivač je onlajn platforme Airbnb koja korisnicima interneta omogućava jednostavno iznajmljivanje stanova širom svijeta. Ove godine pridružio se grupi milijardera okupljenoj u inicijativi "The Giving Pledge" koji su se obvezali da će tokom života donirati većinu svog bogatstva.