Kloi Kardašijan napokon javnosti pokazala trudnički stomak

Autor: Avaz.ba
10.11.2017 15:33
A
A
A

O navodnim trudnoćama sestara Kardašijan-Džener (Kardashian-Jenner) šuška se već odavno. 

Kloi i Kajli (Khloe i Kylie) o svemu mudro šute i skrivaju svoje trbuhe od očiju javnosti ispod širokih majica, džempera, kardigana.

No sada je Kloi na svom Instagramu objavila video u kojem, nakon dugo vremena, nosi uski bodi ispod kojeg se ništa ne može sakriti.

Riječ je o kampanji za njenu novu kolekciju sunčanih naočala, nastalu u saradnji s brendom DIFF Eyewear, čija je glavna zvijezda ona sama. 

No razni modeli sunčanih naočala pali su u drugi plan, a svu pažnju preuzeo je njezin trudnički trbuh, koji se u videu - ne vidi!


Kloi bi navodno trebala biti trudna oko pet mjeseci, što bi itekako trebalo biti vidljivo, no njen trbuh u videu potpuno je ravan. 

No ostali prizori iz videa kod obožavatelja su izazvali sumnju da se radi u montaži. Pogledate li malo bolje, primijetit ćete da se više nigdje drugdje u videu ne prikazuje njen trbuh nego samo glava i tijelo do struka.


A upravo zbog toga, mnogi su na društvenoj mreži optužili Kloi da je scene u bodiju snimila na početku trudnoće, dok su ostali prizori iz videa snimljeni kada joj je trbuh već narastao pa se zato i ne vidi.