viber share whatsapp twitter facebook

Vijesti >

Globus >

Sport >

Showbiz >

Lifestyle >

Zabava >

Alfa TV >

Šokantni detalji razvoda Ane i Raste: Ulica odzvanjala od psovki, rušili stvari po kući...

Autor: Avaz.ba
2017-11-10 14:50:00

Par koji od samog početka šokira javnost, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, odlučili su da se raziđu samo tri mjeseca nakon što su dobili kćerku Taru. Pošto par neće mnogo da govori javno, komšije su progovorile i otkrile mnogo.

Naime, Ana je u jako lošem psihičkom stanju, i sve ovo je doživjela kao lični poraz i da joj je neizmjerno žao što će njena kćerka Tara odrastati bez oca.

- Ana je poslije porođaja upala u postporođajnu depresiju i taman kada su svi vjerovali da će se iz nje izvući, njoj se dogodio ovaj haos. Ona ima svog psihoterapeuta koji joj pomaže da se izvuče, ali će za to biti potrebno mnogo više vremena nego što je mislila. Pošto doji Taru, ne može da pije lijekove, tako da je danima tužna i plače, iako je sigurna u svoju odluku da sa Rastom nema budućnost. Mama i brat su sve vrijeme kod nje, a oko kućnih poslova brinu spremačice - kaže izvor blizak pjevačici.


Na terasi njenog stana s vremena na vrijeme pojavljuje se kućna pomoćnica, dok na interfon niko ne odgovara. Prema riječima komšija, Ana već danima ne izlazi napolje, dok joj majka i pomoćnice kupuju sve što treba.

- Prije nego što su se u medijima pojavile informacije da su se Ana i Rasta razveli, srela sam je ispred zgrade i bila je uplakana. Moguće da su mediji saznali tek nekoliko dana kasnije da je Rasta napustio stan i vjerovatno se to desilo baš tada kada sam je srela. Nismo toliko bliske da bih je pitala da li je dobro, samo sam joj se javila i prošla - kaže komšinica.

Komšija koji sa porodicom živi na spratu ispod Aninog kaže da su u zgradi svi očekivali njihov razvod.


- Oni se nisu slagali ni prije braka, a tek kada je došlo dijete sve je postalo neizdrživo. Balkonska vrata su im često otvorena, kao i prozori pa su se njihove svađe mogle čuti skoro svakodnevno. Njih dvoje ne biraju riječi kada se svađaju, a nerijetko su padale i stvari po kući, koje vjerovatno jedno od njih odgurne. Posljednjih mjesec dana prepirali su se oko toga što on kući dolazi u "takvom stanju" i što puši u kupatilu umjesto na terasi. Svojom vikom često su dovodili do toga da beba počne da plače, što je Anu dodatno izbacivalo iz takta pa je i ona počinjala histerično da plače. Tu nije bilo budućnosti, znalo se još na početku - ističe gospodin koji nije želio da se otkriva njegov identitet.

Njegova supruga, kako piše „Kurir“, dodaje da je Ana uvijek bila problematična, ali fina prema komšijama i da je sebi trebalo da nađe nekog ozbiljnijeg muža:

- Za razliku od nje koja je uvijek vesela, on je vazda bio nešto nadrndan. Nekad se javi, nekada ne. Često smo ga vidjeli u vrlo lošem stanju, bukvalno vuče noge koliko mu je teško da ide. A onda kada zagrmi na Anu, sve se trese. Ona nije mogla da ga urazumi. Bojali smo se da će svađe presti u fizički obračun i verujte da je za oboje bolje što su se razišli.


Momci koji rade na obližnjem gradilištu kažu da su Anu često viđali ranije, čak i sa bebom, ali da se sada povukla.

- Svaki dan smo ovde po cijeli dan i vidimo sve koji prolaze. Od nje posljednjih pet-šest dana nema ni glasa. Ne izlazi iz kuće, čak ni na terasu - kažu radnici.

  Koliko joj je žao što nije uspjela u braku govori i jedina Anina poruka kojom je potvrdila razvod. 


- Tara ima najboljeg tatu na svijetu, kojeg sam ja voljela najviše na svijetu! Jedna porodica se raspada. Nemojte biti toliko zluradi i surovi! Od mene nikada ružnu riječ nećete čuti, kao što ne dozvoljavam nikome da izgovori ružnu riječ o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumjevanja i poštovanja prema meni i Stefanu i našim porodicama - poručila je Nikolić.

Stefan je u nekoliko navrata pokušao da ubjedi Anu da će se promijeniti, ali ovog puta mu nije pošlo za rukom.