viber share whatsapp twitter facebook

Vijesti >

Globus >

Sport >

Showbiz >

Lifestyle >

Zabava >

Alfa TV >

RASTA SE VRATIO ANI

Reper prespavao u stanu Ane Nikolić!

Autor: kurir.rs
2017-11-09 08:52:00

Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvijek zakonite supruge Ane Nikolić! 

Kako saznaje Kurir, reper je poslije dvodnevne posjete Švedskoj, gdje je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i kćerke Tare. 

Iako je pjevačica u otvorenom pismu priznala da joj se brak raspada, nijedno od njih dvoje još zvanično nije podnijelo papire za razvod. 

Spavao i u studiju

- Tačno je da je im je brak u krizi, ali Ana i Rasta su se dogovorili da ne prave cirkus od razvoda i da na sve načine zaštite kćerku Taru. Štaviše, Rasta se vratio da spava u Aninom stanu, gdje zajedno žive otkad su se vjenčali. Njega je vozač prošle nedjelje odmah po slijetanju u Srbiju iz Geteborga odvezao kod Ane, i tu je prenoćio. I prije ovog puta u inozemstvo Đurić je maltene svaki dan boravio u njihovom domu. Dešavalo se da prespava u studiju na Vračaru, ali samo kad bi do kasno u noć radio na pjesmama - priča sagovornik.

On kaže da Anu još nije prošao bijes zbog Ljupke Stević, za koju je navodno posumnjala da je bila suviše bliska s njenim mužem. Nikolić je zato zabranila da se u njihovoj kući pominje njeno ime.

- Stefanu je jasno stavila do znanja da o kolegici neće da čuje ni riječ. Rasta to poštuje i sada je mir u kući. Recimo, jučer, dok je Ana u prijepodnevnim satima završavala obaveze, Đurić je čuvao njihovu nasljednicu. Čim je pjevačica stigla kući, reper je najprije otišao u studio, a nakon toga je obišao radove na izgradnji njihove vile u Velikom Mokrom Lugu. Kada je slobodan, Rasta sa kćerkicom često boravi kod svojih roditelja, koji se uvijek oduševe kada im unuka dođe u posjetu - objašnjava Kurirov izvor.