I ONA PRED RAZVODOM

Lukas uhvaćen sa udatom kolegicom!

Autor: Avaz.ba
03.11.2017 16:49
A
A
A

Anonimni momci fotografirali su Acu Lukasa i Katarinu Kaju Ostojić zajedno, a fotke su željeli prodati jednom časopisu.

Pjevačica je sada u strahu da te slike ne vidi njen suprug Džunior Džek, međutim, kako stvari stoje, Kaja i di-džej su i bez ove afere pred razvodom, prenosi "Star". 

Naime, pop zvijezda već mjesecima na Instagramu ne objavljuje slike sa svojim mužem i niko ih već dugo nije vidio zajedno. Dobro upućeni kažu da u njihovom braku više ne cvjetaju ruže i da im ovaj novi skandal nikako nije trebao.

- Kaja je te noći bila u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Bili su u većem društvu. Ona, Aca Lukas, Aco Pejović... Tačno je da je ona tokom cijele noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smijali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao maloljetnica - kažu oni koji su se zatekli te noći u lokalu.

Svima je bilo čudno kada su njih dvoje zajedno napustili restoran.

- Poslije nekoliko čašica više, ustali su i zajedno napustili restoran, a ona je sjela kod njega u auto. Od tada im se gubi trag. Da li je on samo odvezao kući ili su završili negdje zajedno, to niko ne zna - kaže izvor.

Lukas nije želio da komentira ovaj susret, a Kaja je izjavila da su samo drugovi.

- Jeste, bila sam tamo, ali mi nismo bili sami, već u velikom društvu. Tačno je da me Aca poslije odvezao do mog stana u Zemunu, a gdje je on poslije otišao zaista ne znam. Ne vidim šta je čudno u tome, mi se dugo poznajemo i nemojte sada da pravite senzaciju od toga, jer je nema. Zar drug ne smije da me poveze do kuće, ne razumijem šta je tu strašno? - pravdala se pjevačica.