viber share whatsapp twitter facebook

Vijesti >

Globus >

Sport >

Showbiz >

Lifestyle >

Zabava >

Alfa TV >

Lukas uhvaćen u autu sa ovom seksipilnom udatom kolegicom

Autor: Avaz.ba
2017-11-03 14:26:00

Katarina Ostojić Kaja uhvaćena je u četiri sata ujutru sa kolegom Acom Lukasom u njegovim kolima. Anonimni momci su ih fotografisali zajedno, a fotografije su željeli da prodaju jednom nedjeljniku.

Pjevačica je sada u strahu da te slike ne vidi njen suprug Džunior Džek, međutim, kako stvari stoje, Kaja i di-džej su i bez ove afere pred razvodom, prenosi "Star".

Naime, pop-zvijezda već mjesecima na Instagramu ne objavljuje slike sa svojim mužem i niko ih već dugo nije vidio zajedno. 

Dobro upućeni kažu da u njihovom braku više ne cvjetaju ruže i da im ovaj novi skandal nikako nije trebao.

- Kaja je te noći bila u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Bili su u većem društvu. Ona, Aca Lukas, Aco Pejović... Tačno je da je ona tokom cijele noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smijali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao šiparica - kažu oni koji su se zatekli te noći u lokalu.

Svima je bilo čudno kada su njih dvoje zajedno napustili restoran.

- Poslije nekoliko čašica više, ustali su i zajedno napustili restoran, a ona je sjela kod njega u auto. Od tada im se gubi trag. Da li ju je on samo odvezao kući ili su završili negdje zajedno, to niko ne zna - kaže izvor. 

Više o:

Katarina Ostojić Kaja Aca Lukas