Sonja Vuksanović prvi put u medijima progovorila o razvodu

Autor: Avaz.ba
25.10.2017 21:07
A
A
A

Sonja Vuksanović, još uvijek zakonita supruga folk pjevača Ace Lukasa, oglasila se povodom vijesti o razvodu i to nekoliko mjeseci nakon što je priča izašla u javnost, prenose srbijanski mediji.

- Nije mi teško. Pitaju me da li se držim. Pa, što se ne bih držala, nije mi niko umro - rekla je Sonja za Informer i dodala da ne čita novine, pa i ne zna šta je sve Lukas ružno o njoj pričao.

- Što se mene tiče, niko me nije uvrijedio, jer ne čitam novine, ne zanima me šta se piše. Baš zato i ne doživljavam kao da sam prošla golgotu ili da sam bila na stubu srama. Kada nešto ignorišete, to vas ne dotiče - izjavila je ona.

Ona nije htjela da komentariše optužbe koje je folker iznio na njen račun.

- Nemam razloga da se bilo kome pravdam, pogotovo ne nepoznatim ljudima. Baš me briga šta ko misli o meni, bitno mi je u šta moje kćerke vjeruju. Do sada nisam riječ progovorila o našem razvodu i trenutno sam sretna i ponosna na sebe što šutim, što ni za koga ništa ružno nisam rekla - zaključila je ona.

Od ljetos su Vuksanovići glavna tema u medijima širom Srbije i regiona. Pisalo se je Sonja Lukasa pravarila sa košarkašem Markom Jarićem, te da ju je Lukas fizički zlostavljao.

Dok je folker često pričao o razvodu, Sonja se, do sada, nije oglašavala.