Severina doživjela još jedan poraz: Razočarana odlukom suda zbog starateljstva nad sinom

Autor: Avaz.ba
24.10.2017 19:01
A
A
A

Nakon niza sudskih presuda koje su rezultirale time da su Severina Kojić i Milan Popović dobili ravnopravno roditeljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, pjevačica je zatražila izuzeće cijelog suda koji je učestvovao u procesu nekadašnjih nevjenčanih supružnika.

Severina je navela da je opštinski građanski sud u Zagrebu s njom u konfliktu, da postoje prijateljski odnosi između sudije i punomoćnika Milana Popovića koji ga predstavlja na sudu, te da su sudije donijele niz nezakonitih i nepravilnih odluka na štetu maloljetnog djeteta.

Sud je nako njenih oštrih optužbi donio rješenje da zahtjev Severine Kojić nije osnovan zato što je pjevačica iznijela isključivo svoje lično mišljenje, ali ne i dokaze kojima ga potkrepljuje. Ona svoje tvrdnje zaista nije uspjela da dokaže.

S t r i k e a P o s e . #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Ovo je bio još jedan bezuspješni napad Severine Kojić na Milana Popovića koji se od početka sudskog procesa trudi da, kako je objasnio, učini sve u cilju dobrobiti njihovog djeteta.

Podsjećamo, srbijanski biznismen Milan Popović izborio se na sudu za pravo da sina Aleksandra, viđa podjednako često kao i majka.

Monday mood w/ @mass.shoes #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on