Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Aca Lukas: Ne pada mi na pamet da se pomirim sa Sonjom

Autor: Avaz.ba
23.10.2017 09:30
A
A
A

Aca Lukas je potvrdio da je prekršio zabranu prilaska supruzi Sonji Vuksanović, ali tvrdi da mu bez obzira na to ne pada na pamet da se pomiri sa njom.

Pjevač kaže da nije licemjer koji će progutati sve što je ružno rekao o njoj, već objašnjava da su zajedno išli u Njemačku kako bi mu ona sredila papire koji su mu neophodni za boravak u toj zemlji.

- Bili smo zajedno u Njemačkoj kako bih ja produžio papire za boravak u toj zemlji. Sonja ima njemačko državljanstvo, pa sam preko nje lakše dobio doživotni boravak u njihovoj zemlji. Pošto smo nas dvoje i dalje u braku, ona je ispala toliko korektna da mi je pomogla da preko nje lakše to završim. Da bih produžio papire, ona je morala da se pojavi sa mnom, i to je jedini razlog zašto smo zajedno otputovali. Ja bih boravak svakako dobio, ali sam zbog nje izbjegao ozbiljnu peripetiju. 

Na pitanje da li postoji mogućnost da ponovo žive zajedno pjevač je odgovorio u svom stilu:

- Postoji velika mogućnost da izbije treći svjetski rat, da udari kometa u Zemlju, a ti me pitaš o meni i Sonji u sitna crijevca. Pomirenje nam nijednog momenta nije bila tema. Nema govora da ponovo živimo zajedno. Dogovorili smo se da se ponašamo kao civilizirani ljudi, jer imamo zajedničko dijete i to je to. Prije svega, ja nisam licemjer da se sada mirim sa njom poslije svega. Stojim iza svake svoje izgovorene riječi, kao i ona. Šta je bilo, bilo je, šta smo rekli, rekli smo, idemo dalje.Aca tvrdi da su njih dvoje sada u dobrim odnosima zbog kćerke Viktorije, koja im je važnija od svih nesuglasica koje su imali.

Sve što radimo isključivo je zbog Viktorije, jer je ona jako vezana za mene. Nas dvoje smo zbog djeteta uravnotežili odnose i nismo više u svađi. Dogovorili smo se da se razvedemo kao ljudi, sada kada su nam se ohladile glave i kada svako ima svoj život. Nema potrebe da budemo u svađi, da se tučemo ili bilo šta drugo, piše Informer.

Lukas tvrdi da se konačno osjeća odlično, da je prestao da se nervira oko bilo čega, a najbitnije je da sa svojom mezimicom provodi kvalitetno vrijeme.

- Sada provodim više vremena sa Viktorijom nego dok smo bili u braku. Skoro sam je vodio na snimanje "Zvezda Granda" i bila je oduševljena. Pitala me je kada ću ponovo da je vodim.

Samo ako me Sonja prijavi, idem u zatvor

Aca Lukas ima zabranu prilaska svojoj supruzi Sonji Vuksanović na 100 metara u narednih 18 mjeseci, jer je sklopio nagodbu sa tužilaštvom i priznao da je fizički nasrnuo na nju. On kaže da se svjesno oglušio o tu zabranu u dogovoru sa njom.

- Mislim da neće biti problema, jer smo bili u drugoj državi. S druge strane, na zabranu prilaska jedino može da se požali Sonja. Ja tako mislim, ali ako nije tako, onda može neko da nas prijavi.