viber share whatsapp twitter facebook

Vijesti >

Globus >

Sport >

Showbiz >

Lifestyle >

Zabava >

Alfa TV >

Otkriveno šta stoji iza pomirenja Ace Lukasa i Sonje Vuksanović

Autor: Avaz.ba
2017-10-20 12:06:00

Folk zvijezda Aca Lukas zaboravio je na sve uvrede koje je posljednjih mjeseci upućivao na adresu Sonje Vuksanović, te je supruzi pružio još jednu šansu, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

Naime, nakon što je pjevač uhvaćen na beogradskom aerodromu dok se sa Sonjom vraćao iz Njemačke, mnogi su požurili da zaključe da je bračni par Vuksanović dao još jednu šansu svojoj ljubavi.

Međutim, to je daleko od istine, tvrdi dobro obaviješten izvor, i naglašava da ih je ljubav prema Viktoriji ponovo ujedinila.

- Svima je bilo sumnjivo kada je Aca naprasno odlučio da otputuje za Njemačku, pogotovo jer nije imao zakazan nastup. Međutim, pravi razlog zašto je otišao bio je da bi se, oslobođen medijskog pritiska, vidio sa Sonjom i da njih dvoje konačno porazgovaraju o svemu. Iako su mnogi već požurili da zaključe da su se Aca i Sonja pomirili, to ipak nije tako, pogotovo jer je Aca u Njemačkoj bio smješten u jednom hotelu, a Sonja u drugom - kaže na početku razgovora za „Alo!” dobro obaviješten izvor blizak Acinoj supruzi.


- U suštini, bilo im je važno da utemelje civilizovan odnos, najviše zbog male Viktorije. Nije tajna da je Aca izuzetno vezan za kćerku, a kako ne može da je viđa onoliko koliko želi, pristao je na sve Sonjine uslove. Njemu je bilo izuzetno teško kada je Sonja oduzela telefon maloj Viktoriji i kada nije mogao da se čuje sa njom. Po povratku iz Njemačke Aca je odmah pokupio kćerku i odveo je na snimanje „Zvezda Granda”, a to je najbolji znak da su uspjeli da se dogovore i da je Sonja očigledno oprostila Aci batine - kaže izvor i dodaje:

- Pretjeruju svi koji kažu da su se njih dvoje pomirili i da su ponovo postali partneri i ljubavnici. Daleko su Sonja i Aca od toga, a sada im je najvažnije da Viktorija što manje pati za ocem - zaključuje izvor i dodaje da se bračni par ovih dana neometano sastajao, uprkos sudskoj zabrani.

Podsjetimo, Aca Lukas je početkom septembra dobio zabranu prilaska Sonji Vukasnović, nakon što je priznao da je fizički nasrnuo na nju. 

Tada je sklopio nagodbu sa Tužilaštvom, a tužilac mu je izrekao zabranu prilaska Sonji na 100 metara u trajanju od 18 mjeseci. A kako se čini, Lukas je već nakon mjesec dana prekršio tu zabranu.

Više o:

Sonja Vuksanović Aca Lukas