Melanija Tramp svoj posljednji outfit posudila od Donalda

Autor: Avaz.ba
12.10.2017 20:55
A
A
A

Prva dama SAD stalno plijeni pažnju javnosti svojim modnim odabirima.

Često je i na udaru kritika, pogotovo zbog toga što je stalno u štiklama, ali Melanija je sada pokazala da se ne odriče svog zaštitnog znaka čak ni kada nosi muška odijela. Za posjetu kanadskog premijeraDžastina Trudeja (Justin Trudeau) i njegove supruge Bijeloj kući, Melanija je obukla sivo odijelo dizajnerske kuće Ralph Lauren u kakvom možemo lako zamisliti i njenog supruga Donalda.

U "muškom" izdanju prva dama izgledala je iznenađujuće zanosno te je zasjenila suprugu kanadskog premijera koja se pojavila u haljini. 

Melanija je odijelu podarila i šik izgled tako što je kravatu samo prebacila oko vrata i nije je svezala, a štikle koje su se sakrile ispod širokih nogavica izdužile su njene već dovoljno dugačke i vitke noge.

Melaniji ovo nije prvi put da nosi odijelo, a posljednji put ga je nosila na nedavno održanom sportskom događaju Invictus Games u Torontu gdje se susrela s organizatorom, princom Herijem (Harry).

Tada je ipak nosila dosta ženstvenije odijelo s potpisom dizajnerske kuće Chanel, a moramo priznati da joj ovo "muško" ipak stoji puno bolje.