Ljubav cvjeta: Procurila privatna prepiska Goce i Raše

Autor: Avaz.ba
12.10.2017 17:13
A
A
A

Popularna pjevačica Goca Tržan nikada do sada nije krila da je ponosna na svog drugog po redu supruga, koji joj je u potpunosti promijenio život i neizmjerno usrećio, nakon prvobitnog pogrešnog odabira bračnog druga. 

Ipak, u trenutku dok biva prinuđena na odgovara na laži i spletkarenja od strane članova porodice svog bivšeg supruga, Goca je poželjela da svima stavi doznanja koliko voli Rašu Novakovića, koji joj je uvijek, pa i sada, najveća podrška i životni oslonac.

Na njenom profilu na Instagramu osvanula je privatna prepiska sa Rašom, koji joj je odgovarajućim stikerima poručio da je voli. 

Budući da su je njegove riječi dirnule, osjetila je potrebu da i ona iskaže svoja osjećanja, a to je, u velikom broju slučajeva, najbolje uraditi riječima.


-Toliki si car i muškarčina da ti se ovaj moj nadr*ani brka u meni divi. Hvala ti na ljepoti, snazi i prije svega požrtvovanosti. Volim te Milisave - napisala je Goca, a potom pratiocima na Instagramu pojasnila da je takozvani brka, zapravo, njen alterego za vrijeme PMS-a.