Zakopale ratne sjekire: Mira Škorić proglasila kolegicu Jelenu Karleušu najvećom zvijezdom na Balkanu

Autor: Avaz.ba
12.10.2017 16:55
A
A
A

Dugogodišnjoj netrpeljivosti koja je vladala između Jelene Karleuše i Mire Škorić došao je kraj.

Iako je Mira godinama podrugljivo imitirala Jelenu, crnokosa pjevačica je odlučila da plavokosu kolegicu javno proglasi najvećom zvijezdom na Balkanu. 

Karleuša se pozitivno iznenadila kada je čula za taj kompliment, pa je odlučila da Miri uputi riječi podrške i da tako zauvijek zakopaju ratne sjekire.

- Vjerovatno mi se nešto loše sprema kada je Mira rekla da sam „zvjezdetina” - sa osmijehom je rekla Jelena, a zatim objasnila zašto, po njenom mišljenju, Mirina karijera stagnira.

- Mira je jedan veliki pjevač! Ona je godinama bila u sjenci, a ja se nadam da će joj emisija „Tvoje lice zvuči poznato” pomoći da se na velika vrata vrati na scenu i konačno zauzme mjesto koje joj pripada. Smatram da, za razliku od nekih koji bez pokrića zauzimaju estradni prostor, jedan pjevač kao što je Mira mora da ima svoju poziciju - rekla je Karleuša i dodala:

- Ona je uvijek bila manje ambiciozna, stalno je bila u sjenci nekih svojih „drugarica”, sad se te sjenke oslobodila i konačno ćemo vidjeti Miru u punom sjaju - zaključila je Jelena.