(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)

Zvijezda Instagrama prenosila uživo seks sa momkom

Autor: Avaz.ba
12.10.2017 10:25
A
A
A

Kristen Hančer (Kristen Hancher) (18), model iz Los Anđelesa, tvrdi da je sasvim slučajno na Instagramu uživo snimila seks sa svojim momkom.

U vrijeme društvenih mreža treba biti veoma oprezan šta se snima i objavljuje, pogotovo ako ste popularna zvijezda, na primjer, na Instagramu.

To je ovih dana na svojoj koži osjetila Kristen Hančer (18), popularni model i zvijezda Instagrama.

Poznata po seksi fotografijama i snimanju videa u kojima pjeva, Kristen je ovog puta, vjerovatno slučajno, napravila veliku grešku. Naime, uživo je snimala seks sa svojim momkom Endrjuom Gregorijem (Andrew Gregori) (17), a prijenos uživo moglo je da prati 3.9 miliona ljudi na njenom Instagram profilu gdje je snimak završio.

Srećom po gledaoce, kamera nije bila okrenuta u smeru akcije, tako da se ništa nije videlo već samo čulo, ali i to je bilo dovoljno da se zaključi o čemu je reč.

U tom trenutku na mreži je bilo 14.000 Kristeninih prijatelja, koji su u komentarima uzeli na zub mladi ljubavni par. Kristen se izvinila svojim fanovima objavom:

- Želim da se izvinim svima koji su vidjeli prijenos, nije bilo namjerno. Izbrišite to iz svojih misli. Neugodno mi je, posramljena sam, Ali i takve situacije se dešavaju. Pravit ću se kao da se ništa nije desilo i nastavit ću sa svojim životom - napisala je ona.