Magazin ''Express'' | Ivan Marinković ogorčen: Goca je ubica!

Autor: Expressmag.ba
12.10.2017 08:14
A
A
A

Naime, Marinković je ponovo opleo po bivšoj ženi Goci Tržan te je, nakon što joj je najavio tužbu za izjave u medijima da je on loš otac, poručio i da je pjevačica kriva za mnoge loše stvari koje su mu se dogodile, piše Expressmag.ba.

Goca je u medijima prvi put progovorila o Ivanovom učešću u rijalitiju i otkrila svoju verziju njihovog odnosa, što je Ivana očigledno dotaklo te je burno reagirao.

- Ja tu ženu mrzim! Ona je meni uništila dio mog života! To je žena koja je jako zla, jako podmukla. Zbog nje i stvari koje je ona uradila je moja majka dobila rak! Od prvog dana našeg braka sam bio zaposlen, nisam izlazio, nisam se kockao - poručio je Marinković i naglasio je da mu je tek nakon razvoda počeo period sa porocima.

Ivan Marinković je u jutarnjem programu doživio šok kada mu je sestra Teodora otkrila da će zbog Goce ostati bez krova nad glavom.

- Kako si, Ivane? Ne djeluješ mi dobro. Reci mi, je l' ti mene voliš? Ja tebe volim! Znaš šta smo sve u životu prošli i uvijek smo pomagali jedno drugom. Morat ću ovim putem da ti nešto saopštim. Molim te da se smiriš, popij čašu vode. Dobila sam poruku od tvoje bivše supruge. Goca odustaje od plaćanja stana, tako da smo mi stan našeg oca i majke izgubili. Goca je za vrijeme tvog boravka u rijalitiju donijela tu odluku! Molim te da se samo ti dobro držiš tu - poručila je Teodora, a Ivan je, iako zatečen, poručio da se neće boriti na sudu.

- Neka bude šta bude! Ja se uopšte sada ne nerviram. Ako je ona to odlučila, to više govori o njoj.