Vesna Rivas žrtva manijaka: Drug me pokušao silovati

Autor: Avaz.ba
11.10.2017 23:37
A
A
A

Vesna Rivas bila je žrtva seksualnog manijaka. Njen drug pokušao je da je siluje, zbog čega i dan-danas ima traume.

Rijaliti učesnica otvorila je dušu i priznala kroz kakav je pakao prošla kao srednjoškolka.

- To je bilo tokom mog odrastanja. Bila sam tinejdžerka i sa društvom sam bila na nekoj proslavi, a tu je bio i taj moj drug. Što je najgore, ja sam u njega imala povjerenja, mislila sam da mi nikada ne bi uradio nešto nažao. U jednom momentu, nas dvoje smo ostali nasamo u zatvorenoj prostoriji i ja sam krenula da ćaskam s njim. Međutim, on je tada bez ikakvog objašnjenja nasrnuo na mene. Pokupio me je brzinski, kao kurvu. Kao da me je našao na ulici. Stavio mi je ruku na usta, jer sam pokušala da vrištim i dozovem pomoć - počela je Vesna svoju potresnu ispovjest i dodala da je koristila nadljudske sile da se izvuče iz kandži nasilnog muškarca.

- Koprcala sam se kako bih se odbranila. Urlao je i govorio da budem mirna i da je bolje da što prije obavimo to. Pokušao je da me skine, pocjepao mi je bluzu, samo sam vidjela da mi dugmići padaju jedan po jedan. Pokušavala sam da se izvučem iz njegovog naručja i da pobjegnem, šutirala sam ga i grebala, udarala, plakala, ali on je bio jači od mene. Srećom, blizu nas su bile neke čaše i ja sam ih gurnula. Kad su pale, to se tako jako čulo da se čak i on uplašio i pustio me. Tada sam uspjela da pobjegnem - kroz suze priča učesnica „Parova“.

Kad je ponovo došla do riječi i zaustavila suze, priznala je da na neki način i dalje ima strah od muškaraca.

- To je velika trauma u mom životu. Kad vidim lijepe i zgodne muškarce, što bi se reklo napucane, uvijek me podsjete na tog manijaka. Čak sam i prema Zmaju, kada smo imali prvu bračnu noć, bila nasilna i udarila ga u onu stvar. Nisam željela da mi se približi. Samo mi je bila scena pokušaja silovanja pred očima - završila je Vesna.

Više o:

Vesna Rivas