Goca Tržan očajna: Marinkovići, ostavite me na miru! Selim se iz stana i ostavljam vam ga

Autor: Avaz.ba
11.10.2017 21:49
A
A
A

Nakon što se sestra Ivana Marinkovića uključila u rijaliti "Parovi" i ispričala kako Goca Tržan želi da ih ostavi na ulici, oglasila se i pjevačica, koja tvrdi da je Teodora sve slagala.

Naime, nakon što se razvela od Ivana, Goca je ostala u stanu za koji je podigla kredit dok je bila u braku sa Marinkovićem. Pošto on nije imao novca da plaća mjesečnu ratu od 500 eura, Goca je sve do sada nastavila da plaća istu banci.

- Neka sjajšu više sa mene. Tvrdi da živim u njegovom stanu. Niko od njih nije imao problem da me ostavi samu sa djetetom u stanu gdje je kredit rata bila 500 eura mjesečno. I niko me od njih nije zvao da me pita da li imam, sada kada sama otplatila veći dio, oni hoće da ga uzmu, a pri tome već imaju dva stana. Od kojih je jedan u krugu dvojke i pošto im je očigledno to malo, hoće i ovaj u Mirijevu. Nije problem dobit će stan, obećavam im da ću se u narednih mjesec dana iseliti iz njega, ali njima ostaje rata za kredit i sve ostale troškove. Meni nije problem da izađem iz stana, ali šta će oni kasnije. Bijedno je što preko moje grbače pokušava da bude popularan, neka me ostavi na miru više, ne samo mene, nego i moju porodicu. Tvrdim da ću za svaku njegovu izgovorenu laž u narednom periodu da podnesem tužbe, kao i za ovo što njegova sestra u živom prenosu govori kako nekom prijetim - poručuje Goca i oštro demantuje tvrdnje sestre Ivana Marinkovića, Teodore koja tvrdi da joj je Goca prijetila kako će je izbaciti na ulicu.

- Nije tačno da sam prijetila bilo kome. To je apsolutna laž, žena sam koja nikada ne prijeti. Sa dotičnom nisam imala nikakvog kontatka već godinama unazad. Poslala sam joj poruku iz najbolje namjere da kaže bratu da prestane da priča svakakve laži o meni, jer za sve imam konkretan dokaz. Zašto ne priča da dinara nije dao za kćerku već godinama? Neka bude toliki šmeker pa da to čujemo, a ne to kako ja nekome prijeti i izbacujem iz stana - dodala je Tržanova.

Goca je otkrila i kakvu poruku je poslala Teodori.

- Draga Teodora, ovim putem te obavještavam da možete za otprilike mjesec dana da se uselite u ovaj stan na Mirijevu koji je tvoj brat "kupio". Samo morate da nastavite da plaćate ratu za kredit od 500 eura koji mi je tvoj brat pored dugova ostavio poslije razvoda. Ali kapiram da to neće biti za vas problem. Ja sam plaćala dok sam mogla između ostalog i iz ogromnog poštovanja prema tvojoj majci i osjećanja obaveze da ne izgubi svoj stan. Sada poslije svih vaših izjava ne osjećam NIŠTA!!! Znači mi smo u potrazi za stanom i za otprilike mjesec dana ću u banci prebaciti vlasništvo i obaveze na Ivana. Ipak je ON ovo kupio. Toliko od mene. Ključevi će vam biti predati čim se iselimo. Pozdrav i hvala na svemu - piše u poruci koju je poslala Ivanovoj sestri koja mu je glavna podrška u rijalitiju.

Više o:

Goca Tržan