Goca Tržan žestoko odbrusila bivšem suprugu i kritičarima

Autor: Avaz.ba
10.10.2017 08:09
A
A
A

Pop zvijezda Goca Tržan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku. Posljednjih nekoliko dana novinske stupce pune izjave njenog bivšeg muža Ivana Marinkovića, koji je otkrio da se od Goce razveo zato što ga je varala. 

On je to saznao nakon što je angažovao detektiva, koji je pratio njegovu tadašnju suprugu.

Goca je žestoko odbrusila bivšem mužu.

-Detektivi su me pratili? Kakva sam ja riba, koliko sam prebitna! - rekla je Goca na početku razgovora za „Alo!” i priznala da je njena ćerka Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom, često pita zbog čega njen otac koristi svaku priliku da priča negativne stvari o njoj. 

- Ja ne odgovaram na takva njena pitanja sa nekim jedom, niti koristim priliku da njega optužujem. Jednostavno joj kažem da on mora da stane iza toga, jer ja ne mogu da stojim iza tuđih riječi - kaže Goca i ističe da već deset godina odlazi na psihoterapiju, koja joj je i te kako pomogla.

- To je ljekovita stvar. Daje vam alate koje vam niko ne daje po rođenju, niti vas nauči u životu. Kada se rodimo ne dobijamo knjižicu sa uputsvom kako da se ponašamo sa drugima, ali i sami sa sobom. Muž i ja idemo zajedno, ali i odvojeno. Moja Lena takođe ide kod psihoterapeutkinje. Niko od nas nije lud, ali ti nekada treba objektivna, neinvolvirana osoba, da te usmjeri i kaže u čemu griješiš. Mnogo stvari sam naučila od svoje psihoterapeutknjinje, pa i to kako da usmjerim svoju kćerku - kaže Goca.

Osim problema koje izazivaju intervjui njenog bivšeg supruga, pjevačica vodi bitku i sa negativnim komentarima na društvenim mrežama. 

Naime, nekoliko njenih pratilaca osudilo je činjenicu da se njen sadašnji suprug Radovan Novaković mnogo druži sa njenom kćerkom i optužuju Gocu da zbog toga nije dobra majka. 

Ipak, ona im je odbrusila.

- Ima situacija kada mora da padne šamarčina. Što je mnogo, mnogo je. Raši je teško kada to pročita, jer on zna o Leni sve kao i ja. Više se nekada njemu povjerava nego meni. Ima mnogo žena koje imaju sličnu životnu situaciju kao ja, pa se osjećaju isto kada neko tako komentariše. Ja nemam problem da kažem da je mnogo razvedenih žena i muškaraca. Ima nas raznih. Bio je komentar neke idiotkinje na Rašinom profilu kada je okačio Leninu i njegovu fotografiju: "Goco, vodi računa. Sada je voli, a kada postane devojka, videćeš...". To je stvarno monstruozna misao, ali onda razmišljam - ko zna kakvo ona iskustvo ima u životu - kaže Goca za „Alo!”.

Pjevačica je otkrila da trenutno radi na tome da postane majka i da će joj se ta želja ostvariti, a publiku će uskoro obradovati novom pjesmom.