Rada nosi Harisa u srcu i na tablicama

Autor: Avaz.ba
30.09.2017 12:08
A
A
A

Folk zvijezda Rada Manojlović iskeširala je 750 eura za specijalne tablice za svoj automobil kako bi cijelom svijetu pokazala koliko voli svog momka Harisa Berkovića.

Naime, kako „Alo!“ otkriva, pjevačica je za svoj džip naručila tablice na kojima posljednja dva slova RH označavaju početna slova njenog i Harisovog imena. Pjevačica je priznala da je to tačno i objasnila razloge za ovaj postupak.

- Zatekli ste me tim pitanjem, ne znam šta da vam kažem. Nisam očekivala da će bilo ko to povezati, ali kako ste vi jedini koji su to shvatili, onda moram da vam priznam da ste u pravu. To je moja poruka svijetu! Da se zna ko je čiji, Haris je moj i ja sam njegova - priznaje Rada uz osmijeh.

Međutim, iako je za mnoge pomenuta suma pretjerana, folk zvijezda je rekla da nije sklona ovakvim novčanim izletima, jer uglavnom sve što zaradi ulaže u karijeru. 

Tablice po želji za 87.530 dinara

Prema pravilu o registrovanju vozila, vozači mogu da izaberu kombinaciju slova i brojeva na svojim automobilskim tablicama, pod uslovom da značenje ne narušava pravni poredak i da sadržaj nije provokativan i nemoralan. Za takve tablice potrebno je platiti 87.530 dinara. 

Tablica po izboru važi sedam godina od dana izdavanja registarskih tablica, a vlasnik vozila kao svoj registarski broj može izabrati najmanje tri, a najviše pet slovnih znakova, odnosno kombinaciju slova i brojeva.

Ulaganje u karijeru

Međutim, ni tu nije kraj ulaganjima, jer nakon što spot izađe, potreban je novac i za reklamu. Kako na televiziji, tako i za onu, nešto bitniju, na Youtube.

- Svaka sponzorisana objava na „jutjubu“ funkcioniše po principu da u pretrazi prvo izlazi plaćeni oglas, pa tek onda ono što zaista tražite. Ako sam ja platila promociju na „jutjubu“, moja pjesma će se pojaviti prva, čak i ako ste ukucali ime Britni Spirs. Kod nas sponzorisane objave koštaju manje nego u zapadnoj Evropi, tako da nije nerealno da imate više od milion pregleda za manje od 24 sata. Na primjer, 1.000 eura vam automatski donosi 200.000 pregleda. Zamislite koliko pregleda možete da imate ukoliko uložite više novca - zaključuje na kraju Rada.

Foto: Alo.rs