Francuz u ljubavnom trokutu sa seksipilnim modelom časopisa za odrasle

Autor: Avaz.ba
26.09.2017 22:36
A
A
A

Nogometaši Marseillea slavili su 2-0 pobjedu protiv momčadi Toulousea u nedjeljnom susretu 7. kola francuskog prvenstva koji je na tribine stadiona Velodrome okupio nešto manje od 40.000 ljudi. Među njima je bila i Pamela Anderson.

Anderson, popularni model časopisa za odrasle, ondje nije bila bez razloga već kako bi pružila podršku Marseilleovom stoperu Adilu Ramiju.

The Sun pritom navodi da je dvojac u vezi, Pamelu naziva Ramijevom djevojkom koja je djelovala nervozno gledajući utakmicu, ali i imala razloga za zadovoljstvo nakon što su Florian Thauvin i Lucas Ocampos osigurali tri boda Marseilleu.

Navodno su Anderson i Rami od juna u ljubavnoj vezi koja je već i bila na iskušenju nakon što je 31-godišnjak iza kojeg je više od 30 utakmica za francusku nogometnu reprezentaciju imao ispade ljubomore zbog Pameline veze s prvim čovjekom Wikileaksa Julianom Assangeom s kojim je, kako je to sama kazala ‘u vrlo prijateljskom odnosu’ i kojeg ‘voli’.

Dodala je i da odnos s njim ne bi nazvala romantičnim budući da ‘već ima partnera za romansu’ što bio vjerovatno trebao biti upravo Rami.

Više o:

Pamela Anderson