Sve zbog ovog glumca: Džulija Roberts se razvodi?!

Autor: Avaz.ba
14.09.2017 12:18
A
A
A

Brak Džulije Roberts i Danijela Modera je gotov, piše "Radaronlajn", a glavni razlog je njena tajna romansa sa, ni manje ni više, Ričardom Girom. 

Kako navodi "Radaronlajn", brak Džulije i Danijela koji je počeo 2002. godinama je u krizi, a kap koja je prelila čašu bili su njeni tajni sastanci sa Ričardom Girom.

Tajna viđanja zvijezda filma traju godinama. Druženja su posebno osvježili 2015. nakon emisije u kojoj su gostovali povodom 25 godina od premijere filmskog hita "Zgodna žena". Viđanja su nastavili po hotelima, u kojima su iznajmiljivali sobe i u njima provodili sate i sate.

Ono što je Modera navelo da sada reaguje uprkos tome da je već duže vrijeme znao za aferu svoje supruge, bila je činjenica da se ta veza tek sada pojavila u javnosti. 

Osjetio se poniženim i odlučio za razvod, piše "Radaronlajn".

Džulija i Ričard koji su 1990. godine glumili u filmu "Zgodna žena" koja je ostvarila planetarnu popularnost, 1999. godine zaigrali su u njegovom rimejku "Odbjegla mlada". 

Da li se hemija koja se među njima osećala na malim ekranima, prenijela i u stvarnost? 

Poznato je da je Ričard Gir u vezi sa tri decenije mlađom Alehandrom Silvom. Ni ta ljubav nije spriječila tajna viđanja sa Džulijom?

Bogatstvo Džulije Roberts i Danijela Modera procenjuje se na 225 miliona dolara. Ukoliko dođe do razvoda, bit će to jedna "skupa" brakorazvodna parnica.