(Foto: Agencije)

(Foto: Agencije)

Stav Verice Rakočević natjerat će vas na razmišljanje: Život je prolazna avantura

Autor: Avaz.ba
14.09.2017 10:29
A
A
A

Uskoro se bliži četvrta godišnjica braka Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, te se, ovom prilikom, slavna modna kreatorka osvrnula na zajednicu sa 35 godina mlađim muškarcem.

Osim što je rekla da nikada ne bi mogla da bude sa čovjekom svojih godina, te da joj prijaju kako Veljkova mladost, tako i njegova iznenađujuća zrelost u tom dobu, Verica je iznijela svoje mišljenje o braku, ali i životu, nad čime će se mnogi zamisliti.

- Kad ne sabirate i ne oduzimate, već vas vode emocije, hrabrost vam nije potrebna. Uvek sam, po mišljenju nekih ljudi, donosila ishitrene odluke. Oni bi tako okarakterizirali i ovaj brak, ali ja ni slučajno nemam takav utisak. Ispostavilo se da je meni ta "ishitrena odluka'' - nagrada, istakla je Rakočevićeva, a potom obrazložila svoj stav:

Nažalost, kasno postajemo svjesni mnogih stvari. Kad mi je majka govorila "da su mi one godine, a ova pamet", smijala sam se. Doduše, ovu pamet sam imala i u dvadesetim, ali iskustvo i Veljko doprinijeli su tome da shvatim kako je život prolazna avantura. Zaista traje jedan tren. Ko ume da se u njemu snađe, ko čvrsto drži život u svojim rukama, ko živi samo svoj život, ne baveći se tuđim - tu avanturu provede u veselju, zaključila je ona.