(Foto: Portali)

(Foto: Portali)

Šaban Šaulić prekinuo šutnju o problemima u braku: Sviđa mi se titula Don Žuana

Autor: Avaz.ba
14.09.2017 08:50
A
A
A

Poznati pjevač narodne muzike se u posljednjih nekoliko mjeseci našao na meti tračeva da se njegov brak sa Gocom raspada, te da ima aferu sa mlađom djevojkom. Sada je pjevač za Kurir progovorio o ovom problemu i objasnio situaciju.

O vezi sa Ivonom Negovanović Cucom Šaban nije imao loše riječi, ali je istakao da tu nema ništa.

- Ma kakva Cuca i djevojke! Imam ženu, djecu, unuke, nikada bolje se nisam osjećao. To što pričaju da sam nešto imao sa njom je budalaština, davno je sve to završeno. Nemam više nikakve veze sa njom. Super sam sa Gocom.

Da li ste imali problema u braku u posljednjih nekoliko mjeseci?

- Gluposti nisam pravio, meni godine ne dozvoljavaju to. Bio sam zanimljiv novinarima da sam ljubavnik u ovim godinama, ali to je budalaština. Normalan sam čovjek, uvijek sam se lijepo ponašao. Kakav mogu da budem ljubavnik u 66. godini? Mi svi, prije svega, vapimo da možemo da trajemo, a sada da izigravam nekog muškaraca koji juri za ženama, nema šanse. Ni kao mlad nisam izigravao Don Žuana, a sada više i ne mogu. Stigle me godine, moram pošteno da kažem, ali mi odgovara kada ljudi smatraju da sam to, sviđa mi se ta titula.

Kako s Gocom rješavate krize u braku?


- S obzirom na to da moja žena voli da putuje, povedem je nekada u Njemačku i Francusku. Zna se šta žene vole, da idu u šoping, što joj ja u svakom slučaju omogućim, ona ode, zadovolji se. To je jedan od načina da se iskupim. Činjenica je da je ona nezadovoljna što sam često na Dunavu i što nisam kod kuće, ali kada sam kod kuće, sve te probleme riješim na najbolji mogući način. Uvijek postoje svađe, nema braka koji je idealan. Uvijek ima trzavica. Ne slažemo se oko nečega, a kod mene je to da treba mnogo da radim u ovim godinama. Onda ona gleda da to usaglasi i da ne moram da pretjerujem sa putovanjima. Mene putovanja ubijaju, a što se tiče pjevanja, pjevam bolje nego ikada prije.