(Foto: Portali)

(Foto: Portali)

Završila u hitnoj: Veštica krvnički prebila, pa ošišala maloljetnicu na ćelavo

Autor: Avaz.ba
14.09.2017 08:38
A
A
A

Učesnica rijalitija ''Zadruga'' Anđela Veštica, brutalno je pretukla maloljetnu Taru Simov, a potom je ošišala na ćelavo.

Do incidenta je došlo kada je sedamnaestogodišnja djevojka na svom Instagram storiju rekla da Anđela snima porniće za pare pod umjetničkim imenom Nensi Fensi, te da je imala seks sa trojicom. To je Vešticu iznerviralo, pa je riješila da se obračuna sa Tarom.

- Anđeli su javili šta je Tara rekla u lajv storiju za nju i ona nije mogla da vjeruje odakle joj hrabrost da to kaže. Pjenila je od bijesa i odlučila da je nađe iste večeri. Povela je sa sobom četiri drugarice i krenula u potragu - piše Informer.

- Čim je ugledala Taru, Anđela je počela da urla, tukla ju je i rukama i nogama. Bilo je jezivo. Mala je vrištala, ali joj niko nije pritrčao u pomoć. Veštica je sav svoj bijes iskalila na njoj - priča sagovornik.


Učesnici aktuelnog rijalitija nije bilo dovoljno što ju je unakazila i zatvorila joj oko od siline udarca, pa je riješila da je ošiša na ćelavo.

- Pošto ju je dobro isprebijala, rekla je drugaricama koje je povela sa sobom da drže Taru, a onda je iz tašne izvadila makaze i počela da je šiša. Njih četiri su stisle nesretnu djevojku, a izbezumljena Anđela je mahnito kratila njenu kosu. Nije se smirila dok je nije ošišala do glave. Mala je plakala i molila da je ostave na miru, ali Veštica je bila neumoljiva - tvrdi izvor.

Da stvar bude gora, kada je odlazila, Anđela je Tari ozbiljno zaprijetila.

- Kada ju je pošteno isprebijala, rekla joj je da ako slučajno i pomisli da je prijavi policiji, može da bude sigurna da će i njena mama završiti isto. Tara se uplašila, te od straha nije prijavila Vešticu jer je njena majka bolesna i ne želi da joj se zbog nje nešto loše dogodi - završava priču sagovornik.

Tara se i dalje plaši Veštice, pa o ovom incidentu ne želi javno da govori:

- Ne bih voljela da izlazi išta vezano za mene, a pogotovu ne to. Voljela bih da se to ne objavi, ali šta je tu je - poručila nam je djevojka koju je učesnica Zadruge prebila.


Tara završila u Urgentnom

Maloljetna Tara Simov nije mogla da stoji na nogama od udaraca koje je zadobila od Anđele Veštice, pa su je prijatelji odvezli u Urgentni centar. Na svu sreću, nije imala ništa polomljeno, te su joj samo previli glavu i pustili je na kućno liječenje.

(Foto: Instagram)