Ironija života: Legendarni Schwarzenegger spava na ulici!

Autor: (Am.K.)
27.08.2017 08:39
A
A
A

Legendarni američki glumac Arnold Schwarzenegger, poznat po brojnim ulogama u čuvenim akcionim filmovima kao što su "Terminator", "Predator", "PoslJednji akcioni heroj" i drugi, potpuno neočekivano je doživio da spava na ulici, i to ispod bronzane statue koja je podignuta njemu u čast. 

On je postovio ovu sliku na internetu uz poruku: "Vremena su se promijenila", iza koje se krije priča o tome kako je završio u vreći za spavanje. Naime, u vrijeme kada je kao guverner Kalifornije otvorio hotel u Ohajou ispred kojeg se nalazi njegova statua, osoblje mu je reklo da u bilo koje vrijeme može da dođe i da će imati sobu rezervisanu na njegovo ime.


Međutim, sada, kada se Arnold pojavio na recepciji, odbili su da mu daju sobu, objašnjavajući da je sav smještaj u hotelu već rezervisan i popunjen.

Glumac je donio vreću za spavanje i spavao ispod statue želeći da pokaže kako je, dok je bio na poziciji, imao povlastice, a da sada, kada to više nije slučaj, nema, a osoblje hotela nije ispunilo svoje obećanje.