Starleta na oprezu, traži tjelohranitelje: Soraja Vučelić uplašena zbog manijaka koji hoće da joj naudi

Autor: Avaz.ba
23.08.2017 23:08
A
A
A

Soraja Vučelić je odlučila da unajmi obezbjeđenje, jer je ozbiljno uplašena za svoj život. 

Starleta je konstantno na meti opasnih momaka, ali i bolesnih fanova. U posljednjih nekoliko godina nepoznati vandali su joj pravili pakao od života. 

Prvo su joj krajem 2015. godine zapalili automobil marke "range rover", a samo dvije nedjelje kasnije ukrali su joj "Mercedesov" džip. 

Ove godine su joj prijetili smrću, a konstantno dobija prijeteće poruke i uvrede na svoj račun.

Ona je sve ovo stoički podnijela, ali kap koja je prelila čašu bila je kada su joj nedavno hakovali sve profile na društvenim mrežama. 

Soraji su napravili pravu zbrku od života, jer su se dopisivali u njeno ime, zbog čega je upadala u probleme.

- Ovo više nije normalno, pitam se ko bi podnio na svojim leđima ovoliko loših stvari. Zaista ne znam kome smetam i što su se okomili na mene. Poslije svega što mi se desilo, ozbiljno razmišljam da unajmim obezbjeđenje, jer stvarno ne mogu da gledam u pasulj šta će biti sljedeći korak onom ko želi da mi naudi - rekla je Soraja za srbijanske medije.

Vučelićeva ističe da nikome ništa nažao nije učinila, da gleda svoja posla, ali da ima mnogo ljubomornih ljudi kojima tuđa sreća smeta. Ona ne krije da živi na visokoj nozi, ali tvrdi da je svaki dinar sama zaradila.

- Vjerujem da sam mnogima trn u oku, zbog načina života koji vodim. Brojne žene bi voljele da su na mom mjestu, da imaju sve što imam ja - garderobu, cipele, nakit, putovanja, dobra kola, pa me zaista ne bi čudilo da iza svega ovoga stoji upravo žena - vjeruje starleta i dodaje:

- Neću da razmišljam šta sve nekome može da padne na pamet i šta će slijedeće da mi uradi. Zato mislim da mi obezbjeđenje poslije svega što mi se desilo zaista treba. Jasno je da je riječ o ljubomornoj budali koja mi je posvetila cijeli svoj život i pažnju. Nadam se da će opsjednutom fanu neko stati na put, a toj osobi bih preporučila da se malo bavi svojim životom. Shvatit će da će biti sretnija i zadovoljnija. Ovo bih savjetovala svim onim osobama koje pokazuju ljubomoru prema meni, a za koje znam da mi rade iza leđa - završava priču Soraja.

Više o:

Soraja Vučelić