Sasvim iskren: Čola o kćerima, ali i o svom velikom hendikepu

Autor: Avaz.ba
08.08.2017 21:43
A
A
A

Legendarni Čola okupio je veliki broj ljubitelja njegove muzike u Crnoj Gori, a najviše se obradovao što je tu bila i njegova mezimica Una Zvezdana. Kao pravi tata, on je posmatrao sa bine kako se njegova mezimica ponaša, a ispričao je i detalje iz privatnog života o kojima se malo zna.

- Bila je i moja starija kćerka sa svojim društvom, ali imala je kontrolu. Tata je gledao - kaže kroz smijeh Čola, i dodaje:

- Neka vide kako se tata bori u životu. Ništa nije lako, ni estrada, ni pozorište, ni film. Da bi dobila svoju publiku, umjetnost mora da ima razne personifikacije.

Kako kaže, obje kćerke i Una Zvezdana i Lara imaju dara za muziku.

- Jesu muzikalne, ali ne bi trebalo da se bave istim poslom. Lijepo je da budu muzički prisutne, ali samo to - smatra Čolić.

Pjevač je nedavno proslavio 66. rođendan, a zasad ima samo jednu neostvarenu želju.

- Život se ne sastoji od uspjeha i zarađenog novca, već od lijepih susreta, provedenih emotivnih momenata. Što je stariji čovjek, to mu sve više fali da upoznaje nove ljude, da pročita što više knjiga. Stalno se osjećam hendikepiranim jer mislim da nisam dovoljno pročitao knjiga. Imam želju da odem na pusto ostrvo gdje će biti jedna biblioteka i gdje mogu da sve knjige pročitam. Mogu biti duhovne knjige, ali i novele - kaže pjevač.

Čola nije pristalica fotografiranja s porodicom za naslovne strane.

- Šta znači slikati se za naslovne strane? Nemam ništa protiv kada smo porodično na aerodromu da nas fotografiraju, ali da se mi namjestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano u životu dođe. Moja starija kćerka kad vidi da se slikaju njene vršnjakinje i izlaze u novine, kaže da njoj to nije važno. Ali, danas kada neko nešto lajkuje, e onda im je drago - kaže kroz smijeh Čolić, koji dodaje da zbog njega nikada u školi nisu imale protekciju, piše Blic.

Više o:

Zdravko Čolić