Ove činjenice niste znali o jednom od najpopularnijih glumaca svih vremena

Autor: Avaz.ba
30.07.2017 22:27
A
A
A

Svi znamo da je Arnold Schwarzenegger bio bodybuilder, glumac pa guverner Californije. Otac je četvero djece, a kućnoj pomoćnici napravio je peto. Zbog toga se nakon 25 godina braka razveo od supruge Marije Shiver.

Ove činjenice znaju svi njegovi obožavatelji, a za njegov 70. rođendan donosimo deset zanimljivosti koje niste znali o njemu.

Njegov prijatelj Tom Arnold izjavio je prije nekoliko godina da Schwarzenegger pet puta dnevno ima seksualne odnose kako bi bio fit.

- On kaže da je pet puta dnevno optimalno za seks i da ima potrebe koje su postale dio njegovog režima - rekao je Tom.

Tokom službe u austrijskoj vojsci, čuveni glumac pobjegao je kako bi bio na jednom takmičenju u bodybuildingu. Zbog toga je proveo sedmicu dana u vojnom zatvoru.

Za razliku od Silvestera Stallonea, koji priznaje da je karijeru započeo u pornićima, bivši guverner Californije srami se činjenice da je, kao mladić, pozirao za gay časopis "After dark". Sedamdesetih godina objavljene su njegove 22 fotografije u tom časopisu.

Zamalo se pojavio i u gay porniću, otkrila je njegova djevojka iz tog perioda. 

- Jedan njegov prijatelj snimao je Arnolda kako bilda, pa ga pitao smije li te snimke iskoristiti za dokumentarac. Arnold je rekao da može, ali onda je saznao da je to trebalo završiti u porno filmu. Posvađali su se i Arnold ga je uspio natjerati da snimke ukloni - ispričala je.

Osim toga, Schwarzenegger je učestvovao u jednom showu za upoznavanje.

Koristio je i steroide sedamdesetih godina, dok anabolički steroidi još uvijek nisu bili zabranjeni.

- Morate raditi sve što vam je u moći, kako biste pobijedili konkurenciju - rekao je tada Arnold.