Gal zaprijetila da više neće biti "Wonder Woman", ako se jedan muškarac ne makne iz Holivuda

Autor: Avaz.ba
14.11.2017 12:23
A
A
A

Izraelska ljepotica Gal Gadot svjetsku je slavu stekla u popularnoj franšizi "Brzi i žestoki", no prava slava stigla je tek s ulogom "Wonder Woman" u kojoj je oduševila.


 

Besprijekorne linije i prelijepog lica, nije čudo što je Gal brzo osvojila muški, ali i ženski dio publike, a da je puno više od samo lijepog lica, dokazala je nedavno kada je zaprijetila kako će odustati od snimanja drugog nastavka spomenutog filma ako joj se ne ispuni jedan uslov.

On je glasio ovako: ako reditelj i producent Bret Retner (Brett Ratner) bude i dalje radio na filmu, ona odlazi!

Podsjetimo, dotični je prošlog mjeseca optužen za seksualno napastvovanje čak šest žena, među kojima je i poznata glumica Olivia Munn koja je otkrila kako je htio masturbirati pred njom na setu u njenoj prikolici.

- Bret je zaradio puno novaca time što je pomogao u finansiranju prvog nastavka. No, ako ga se Warner Bros ne riješi, Gal neće potpisati ugovor te je sigurna kako će oni stati na njenu stranu - otkrio je holivudski izvor. 

Glumica je prošlog mjeseca trebala i predati nagradu dotičnom kao priznanje za njegova filmska djela, no na kraju je odbila doći na događaj.

"Warner Bros" tvrdi da je cijela priča lažna, a čini se kako ćemo u narednim mjesecima saznati još puno toga ružnog u Holivudu. 

Nastavak kinohita zakazan je za septembar 2019. godine, ako će sve ići po planu.