Seks skandal: Tom Sajzmor je zlostavljao djevojčicu na setu

Autor: Avaz.ba
14.11.2017 11:49
A
A
A

Djevojčica je ispričala svojim roditeljima kako ju je glumac dirao po spolovilu dok je tokom fotografiranja morala sjediti u njegovom krilu. 

To je potvrdilo i nekoliko članova filmske ekipe . Tom Sajzmor (Sizemore) (55) 2013. godine izbačen je sa seta filma 'Born Killers' nakon što je navodno zlostavljao 11-godišnju glumicu. 

Sajzmor je optužbe negirao, ali ga je produkcija poslala kući da bi se nekoliko mjeseci kasnije vratio na set u Malibuu, nakon što su roditelji djevojčice odlučili da ga neće tužiti.

Ovaj slučaj, na koji glumac nikada nije imao komentara, nedavno je otkriven javnosti. Danas 26- godišnja glumica također nije željela ništa komentirati. Samo je rekla da je angažirala advokata kako bi saznala koje pravne mjere može poduzeti protiv glumca, ali i protiv svojih roditelja.

Članovi filmske ekipe također su imali svašta za reći o ovom slučaju. Tako je, primjerice, Robin (Robyn) Adamson, koja je igrala Sajzmorovu suprugu, otkrila kako je bila riječ o fotografiranju na kojem su bili samo glumac i djevojčica u dugoj flanel košulji, a u jednim trenutku na njenom licu vidjela je da se nešto čudno događa, a kasnije joj je bilo jasno o čemu se radi.

Više o:

Tom Sizemore