PROMO

Neki Novi Klinci: Lakše se pjeva uz Radu Manojlović i Kaću Grujić

Sponzorisani tekst
10.11.2017 11:39
A
A
A

Najsimpatičnija i najemotivnija zabava za sve klince i klinceze, ali i one starije, show Neki Novi Klinci i ovoga petka u vašim domovima u 20 sati. 

Djeca iz cijele regije nastavljaju utkru za najljepši glas ispod 14 godina, a ovoga puta pjevat će se raznoliki žanrovi, od Vanne do Šabana Šaulića. 

Zanimljivo je vidjeti kako se djeca odlučuju pjevati pjesme i pobjednice ovog takmičenja Džejle Ramović, koja je već "izbacila" dva hita. U žiriju će se u četvrtoj emisiji nove sezone naći Nemanja Stevanović, Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Aleksandra Bursać, Ermin Redžić Bubi i Jelena Kostov. Pravila su već poznata, ali nije loše još se bolje snjima upoznati radi boljeg praćenja. 

U prvom krugu svaki će se takmičar predstaviti s jednom pjesmom. 

Stručni žiri će ih dobro slušati i svaki član glasat će pojedinačno. Takmičar koji dobije svih šest DA, prolazi izravno u naredni krug takmičenja. Ukupno prolazi njih šest , a ukoliko ih više dobije svih šest glasova, na kraju emisije pjevat će se baraž, koji će odlučiti konačni odabir. Ukoliko manje od šest takmičara dobije svih šest DA, klinci koji su dobili manje glasova imat će novu prigodu pjevati u baražu i boriti se za preostala mjesta u takmičenju.

Budite danas od 20 sati uz OBN i saznajte koje će pjesme ekskluzivno u studiju izvesti Katarina Grujić i Rada Manojlović.

Više o:

Neki Novi Klinci